Omutlu Mizgin2020 ınsallh bat 17 ocak adet belırtılerı basladı gogus hassasıyetı karın ağrısı yıne olmadı galıba oysa salı gunu kontrolum vardı. Geçen hafta yumurta catlamıs dedı ve bir miktar sıvı var dedı ama tutmadı galıba
Bfduam Omutlu benim daha 15 gün var, olsa olsa yumurtlama günlerinde olmalıyım, regl belirtileri var, gerginim de, bu ne ola ki?
FZehraColak kızlar ovulasyon testi ile takip edip yumurtlamayı gören var mı? adetin 15. günündeyin hala yumurtlamayı göremedim. bat 27ocak
Birisi123 FZehraColak Bfduam adet görene kadar ovülasyonu bırakmamak gerekiyormuş son günler bile yumurtlama görülüyor instagramdan bir gebenin günlüğünü takip edin🙏🏻
EsrSvm FZehraColak Benimde BAT 25 ocak.10 ocakta yumurtlama 11 ocakta da çatlama gördüm canım.Test yapmaya devam et bu hafta yumurtlama görüceğini düşünüyorum.
Birisi123 FZehraColak biraz önce ovülasyon yaptım hergün aynı saatte yapıyorum bugün yumurtlama günüm🥰
Birisi123 FZehraColak Bfduam sabah dedim ya yumurtlamam bugün diye şimdi tekrar yaptım silik çizgi neden acaba😏