Akrepbebek Bfduam bat 17 ocak heyecan dorukta bekliyorum korunmasız oldu inş tutmuştur ya da tutar hepimizin ki🥰
Ayceycev Bfduam benim de bat 28, önümüzdeki pazartesi kontrolüm var hanımlar doktor deneyin veya denemeyin diyecek dua edin benim için 🤲🏻 Bu ay güzel haberler alalım hepimiz inşallah ❤️
Ghg19 Bfduam herşeyin bir vakti zamanı vardır. Nasibimizi bekleyelim bakalım. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
blueberyy00 Bfduam canım klomen. Bu ay son 3 aydan fazla kullanamayız bu ayda olmazsa rahim filmi istiyorum dedi önümüzdeki ay
HEY03D Ben de 1 Şubat bekliyorum daha yeni bitti adetim. Ovülasyon testleri ile takip edeceğim bu ay. Sizlerden güzel haberler almak beni çok mutlu ediyor. Merakla takip edeceğim bu başlığı. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize ♥️
Bfduam HEY03D inş hep beraber müjdeler verilir. Ovulasyonda bakalım 14.gün mü olacak, yazarsın burdan. Ben yapmadım ovulasyon, kasık ağrımdan anlıyorum o süreci.
Ayceycev HEY03D ben de ovülasyonla takip edeceğim bu ay, inşallah güzel haberler alırız bu postta , gerçekten insan kendi kalmasa da başkalarının hamile olduğu haberini almak da çok güzel 😍 ilk kez ovülasyon kullanacağım bakalımm