mhbbbera Bfduam ben bu ay gğnlerimi hatırlamıyorum biraz karıstı abdest aldığım günle adetimin btiği gğn farklı bide yazmadım benim bat a galiba 3-4 gğn daha var bakalım nolcak
Zeze2454 Kızlar ben dün gece test yapmıştım pozitif değildi sonra bir kenara koydum sabah kalktığımda ikinci çizgi çok silik çıkmıştı sizce olabilir mi adetime 7 gün var yumurtlama göreli de 7 gün oldu https://resmim.net/i/rj666
EsrSvm Zeze2454 Canım birebir aynıyız yumurtlama göreli 7 gün oldu ve adete 7 gün var.Evet çizgi var ama erken gebelik testi değil galiba elindeki kuzum.Bence adet gününde tekrar test yap.Vücudunda değişiklik var mı ?
Bfduam Zeze2454 ilk 10 dak.da çıkınca dikkate alınıyor, bata 3 gün kala erken gebelik testi yap, inş vardır.
Zeze2454 EsrSvm yok normal test çok erken daha ama dayanamayıp yaptım 2 gün önce çok şiddetli sol kasığımda ağrı oldu bacağıma vurdu şuan da ara ara ılık ılık ağırlar oluyor göğüs uçlarım acıyor bazen böylede çıkınca teste heveslendim inşallah yanıltmaz
Bfduam EsrSvm ve sabah çıkmış bu insanı çok yanıltıyor işte. Inş vardır müjdeli haberle gelir @Zeze2454
Zeze2454 Bfduam öyle evet ama olmazsa da bu kadar belli olmaz diye de düşünüyorum bir kaç gün sonra yenileyeceğim testi umarım hevesim kırılmaz 🤲🏻
Royem62 Zeze2454 benimde 29 Ocak adet günüm inşallah olamama birsürü belirtim var Allah’ın izniyle bende mutlu haber alırım inşalah
Zeze2454 Royem62 inşallah hamilelik belirtisidir hissettikleriniz Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻