Bfduam Omutlu canın sağ olsun canım, bir dahaki aya inş, umudunu kırma, ha dedin mi olmuyor, vakti, zamanı var.
Birisi123 FZehraColak malesef saat 12-3 ve 9-11 arası LH hormonu salgılanıyormuş ama yinede 12-3 arası 1 saat önceden sıvıyı kesmiş bir şekilde yapmak gerekiyormuş.
Birisi123 Bfduam ah sorma yumurtlamayı tutturduğumuz halde gebe kalamıyoruz anlamadım ben bu işi bi sorunumda yok.Zaten artık vazgeçtim istemiyorum bu konu beni çok yıpratıyor.eşimde sağolsun hiç destek değil çok istiyor ama icraat yok.1-2 sene beklerim zaten yeniyim daha
Bfduam Birisi123 vakti zamanı vardır. Hiç üzme kendini. Erkekler bizim kadar duygusal değil ondandır. Inş güzel haberlerini alırız, nasip tamamen. Senin 28 iydi daha iki haftan var inş hayırlı olan olur.
Bfduam Mizgin2020 Allah kabul etsin. Bazen nasıl zor geliyor kan uykusundan kalkmak, o yuzden ne kadar değerli sabah namaza kalkmak.
Mizgin2020 Bfduam aynen vallahi bazn zor geliyor sonra seytana lanet okuyup kalkıyorum eşimle beraber kalkmazmiz da ayrı bi ayrıcalık birbirimize bakıp kalkıyoruz
Bfduam kardelen214 adet belirtileri gibi, sol bacagıma vuran kasık ağrısı, midem üşütmüş olucam bi garip. Bat 26. Senden var mı gelişmeler?
Bfduam Birisi123 süreçler böyle ister istemez insan merak ediyor işte. Inş Allah her isteyen ve hak edene verir yavrusunu.