ipek_bulde Herkese merhabaa bugun kan testi verdim doktora gösteremedim. Beta hcg değerim 239,40 çıktı. adet tarihim 4 Aralık idi bu değer normal mi çok mu düşük 4-5 haftalık gebelik için
Busra34ybg ipek_bulde 2 gün sonra 2 katına çıkmış olması lazım canım bi kaç gün sonra tekrar baktır değerine
iremgun ipek_bulde 2 gün sonra en az 2 kat artmış olursa artış güzel demektir. Değeriniz 2000 3000 lere gelince keseyi görürsünüz inşallah🤲
Umutcumunannesi ipek_bulde bende 3 gun geçtiğinde kan vermistim 57 çıkmıştı onemli olan duzenli artis 2 gun sonra tekrar kan verin hayirli ugurlu olsun insallah simdiden ben 28 haftalik hamileyim
Hfzhtc ipek_bulde Benim adetim bir gün geciktiğinde 108 çıkmıştı üç gün sonra 500 lere çıkmıştı sende bi kaç gün sonra testi tekrar yaptırmalısın canım kesin sonuç o zaman belli olur
2melek_annesii ipek_bulde betanın cok düşük yüksek olması önemli degil önemli olan 2 katı artması 2 gün sonra
ipek_bulde Pollymom endişe ettiğim şey değerin düşük olması riskli gibi geldi nedense bana bu konuda birşey bildiğimde yok gerçi ama
2melek_annesii ipek_bulde sağlıklı sağlıksız gebelik olup olmadıgı genelde ordan anlasılıyo isterseniz yaptırın isterseniz yaptırmayın sahsen benim adet günümde 44.6 cıktı ben telrarlamadım adetime göre suan 5+1 iz o yüzden ocagın 20 sine randevu aldım 7 hafta felan olcak kese bebek kalp atısı duymak için o günü beklicem o yüzden lan tekrarı yaptırmıcam
ipek_bulde Umutcumunannesi ay sevindim demekki değerin önemi yok artış önemli 😇 zaten referans aralığını tutuyor değer
merveklyc ipek_bulde Benim adet günümde 262 çıktı yani 4 haftalıkken. 10 haftalık oldum endişelenme 🌸
Canan_suatefe08 ipek_bulde değerin çok iyi gebelik vardır muhtemelen rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤗
Canan_suatefe08 ipek_bulde benim değerim seninkinden daha düşüktü ama elhamdülillah şuan 6 aylık olduk 🤲🤲
Ygmr15 ipek_bulde tek değere duşük veya yüksek demek doğru olmaz önemli olan iki gunde bi sağlıklı bir şekilde artmasıdır🌸içinizi ferah tutun 2 gün sonra tekrarlayın kan tahlilini
haziranin25i ipek_bulde sağlıklı bir gebelik başlangıcı için doktorlar beta hcg değerinin 2 günde bir minimum yüzde 60 artmasını on görür. Sağlıklı artışın var ise kendinize hastane ve doktor seçmeniz gerekmektedir 🤗 her gebenin ve insanın kan değeri farklı olacağı gibi beta hcg değeri de farklıdır bu yüzden beta hcg değeri kıyaslama yapılmaz 💜 gebelik haftası hesaplanırken son adet tarihiniz baz alınır vermiş olduğunuz beta hcg değerine göre taze anne adayısın 😍 Sağlıklı hafta artışları dilerim. 💃🏻