eminegmssy-18 Selam arkadaşlar prilam kullanıyorum mide bulantısı çok oluyor. Doktor günde bi tane yazmış ama yetmiyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz
Oykuaygun eminegmssy-18 ben gece 1 sabah aç karna 1 tane kullandıktan sonra biraz rahatladım. Yoksa bulantıdan kafamı kaldıramıyordum
E_A1121 eminegmssy-18 gece yatmadan bir veya iki tane bulantına göre öğlen bir tane seklınde kullanmamı söylemişti doktorum
Mommmyyy eminegmssy-18 gece iki sabah bir öğlen bir şeklinde günde dört defa kullanılabilir , gece iki içmek daha etkili bir tane işe yaramaz
Merveakbb eminegmssy-18 Gece 2 tane içiyodum canim çok faydasi vardi eger gün içinde bulanti olursa 1 tane daha içebilirsin dedi
haziranin25i eminegmssy-18 sabah 1 akşam 1 içtim 15.haftama kadar gün içerisinde yoğunlaştığı zamanda 1 tane daha içtim.. Günde 4 tane içme hakkınız var prospektüsünde yazmaktadır 🤗
Beyzan eminegmssy-18 eczacı 1 tane diye veriyor ama Dr bana gece 2 tane sabah 1 tane ve hatta çok kötü olursan gündüz de bir tane iç 4 e kadar yolu var dedi