Emircan Gulsen4224 tesekkurler canım ama kızlarında bacak arası dolu oluyor genelde bu haftalarda bildiğim kadarıyla:)) çıkıntının açısıyla alakalı cinsiyet diye biliyorum :))
La_Liberte oznuripek aaa ben de bakıyordum etiketli olmadığım için bildirim gelmemiş 😊 sizde de tutmadı demek ki 😊 hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🚺💜
26Merve oznuripek canım döllenme senin eylul de mi Ekim’de mı oldu acaba takip ettinmi yumurtlamanı ☺️Sınırda tarihin bendeki çin takviminden baktım kız çıktı çevremde onda tutmayan yok kendim hariç 😅😂
Gulsen4224 Emircan cnm erkek bebekler bacakları açık arası dolu oluyor popodan parelel ise çizgi kız acılıysa erkek oluyor 🌸
La_Liberte 26Merve evet çok sınırda erkenden hamilelik oluştuysa kız çıkıyor 14. Günde olursa erkek sanırım
EneshaCh @La_Liberte bana da bakarmısınız ne olur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 dogum tarihim :24.02.1992 som adet: 16.11.2020
1EmineYurtseven 26Merve banada bakin lütfen p.tesi kontorole gidecem ama dayanamiyorum . S.a.t . 11.10.2020 D.t. 18.05.1999
Emircan 26Merve 26Merve anladım canım zaten dedi 2 ilişki oldu bir adet bitiminde birde adet öncesi erkek cinsiyeti :)