oznuripek La_Liberte wala kusma sadece 3 ve 4 te oldu canım.oda sabah sadece.birde ağır kokulardan midem bulandı.bel ağrım var mesela daha 4 e yeni girmeme ragmen.yalnız hiçbişey aşermedim.bn çocukluğumdan beri ekşi tuzlu yerim o şey hala devam ediyor.ekşi tuzlu yemeye devam.yüzümde bi değişiklik olmadı hala aynıyım :)
La_Liberte oznuripek hadi inşallah çikolata yiyince hareketleniyormuş diyorlar 🙈 ben hiç hamile gibi değilim sadece akşamları belli bi saat midem bulanıyor. Kusma hiç yok, olmadı. Tatlı da, tuzlu da, ekşi de yiyorum😂 bakalım benim daha çok var
La_Liberte Kamuran_celiik Çin takvimine bakıyorum herkesin yapabileceği bişey aslında ama çok yapa yapa pratikleştim 😂😀
oznuripek La_Liberte daha cinsiyet belli değilmi :) varya nasıl zor geçiyor bilemezsin.bende kusarken anlıyorum hamile oldugumu okadr 🥰
Berfin124 LinaNaz merhaba 6 7 haftalık ultrasonda keseniz yuvarlak mi fasulye gibi mi acaba herkez böyle biliyormuş 🙂
La_Liberte Kamuran_celiik son adet tarihi ve doğum tarihi 😊 aslında gebe kaldığınız ayı biliyorsanız daha iyi. Mesela ben 20 kasımda adet oldum ama Aralıkta yumurtalarım çatladı
Kamuran_celiik La_Liberte şöyle anlatayım cnm bende spiral vardı kasımın 12 sinde çıkarttım ve hemen hamile kaldım.. 8.11.2020 son adet yarimin başlangıcı 11.1982 dogum tarihim
Esengul42 La_Liberte bende yarın öğrenicem inş ama sizden tahmin alabilir miyim ?? Doğum tarihim 25.081993 Son adet 29.09.2020
Tulay01 Esenhafsaduru keşke banada erkek olsa 2 kızım 1 oğlum var çok istedim oğluma arkadaş olsun diye 14 haftalık doktor kız dedi ama hala içimde erkek gibi hayırlısı bakalım