minik_kalbim Bana fiyatı pahali geliyor aldiklarimin toplami yine ayni fiyata çıkmayacaksa tek tek alayım diyorum varmi önereceğiniz site yada bebek marketi.
ayseguler01 minik_kalbim e bebekten aldım 60 TL’ye file hediyeli set ama filesini kullanmayacağım köpük file aldım o daha kullanışlı
ssnnmmm minik_kalbim ben aldığımda indirimdeydi ama şimdi baktım sizin için tam setler 60 hatta ekstra oturma aparatı falan olanlar var onlarda80
Pembe_li Aynen e bebekten aldım suan yükselmis ama 79 gibi bisey hala uygun 5 Li set aldım 59 du sanırım
nilsmother minik_kalbim banada pahalı geldigi için pazara baktım plastikçilere fakat bulamadım a101 sitesine de var canım 25 liraydi sanırım bak istersen
minik_kalbim nilsmother a101i hergun takip ediyorum canim gelmedi daha ben nasiplenemeyecem a101 den bimden 🙈
Almilaaa Aşırı yüksek fiyat vermek saçma geldi bana da. BİM’den annem bulmuş 17 TL’ye filesi de vardı. Gayet güzel kalitesi de kalın plastik. 60-70 TL vermeye gerek yok takip edin bence tekrar gelir mutlaka
minik_kalbim Almilaaa Kac aydir bekliyorum sonlara yaklaştım korkuyorum alamayacam diye😂 yani aslinda var daha doğuma ama ne a101 ne bim yemin etmiş getirmemeye sanki
Ozgglt_ minik_kalbim şok ‘ a bakın arada takip edin. Ben şoktan almıştım küveti maşrapa ve kovası 30 küsür liraydı bayada kaliteli güzel