Ebu Haftalardır sürekli kusmaktan içim çıkıyor serum da fayda etmez hale geldi sizlerde de varsa neyin fayda ettiğini söylermisiniz?
Kaderimm Ebu bulantiya bende çare bulamadım cnm ama kusmasamda boğazımı sıkıyorlar gibi hissediyorum migdemde sürekli ağrı taze nane yaprağı iyi geldi bana bulantı hissini yok ediyor
Yarenim7 Ebu prilam Dr kullanıyormusun ben 15. Haftadayım geçti sanıodum dün ilacı içmedim yine istifra ettim :(
E_A1121 Ebu canım o kadar çektim ki allah yardımcın olsun 16 haftalık olduktan sonra yavas yavas gecti prilamda kullandım serum da yedim hastanede ama hiçbireey tam olarak gecirmedi sabır gerekiyo biraz prilam kullanmıyorsan kullan biraz olsun rahatlarsın en azından bir kac lokma yemek yiyebiliyordum ben onu yutunca
Urazim_0606 Canım normalde bende senin zamanlarında 2-3 gün hastanede serum tedavisi gördüm durmadan kusuyordum diye ve 5 buçuk aya kadar zofer kullandım en azından kusmalarımı kesmişti ama mide bulantım hafif devam ediyordu. İnanırmısın 14 kilo verdim şu an 31. Haftamdayım henüz 7 kiloyu geri aldım. Mide bulantım hala daha devam ediyor aradada kusmaya devam. Birde doktor bana etimek önermişti 1 hafta sadece etimek kuru kuru yediğimi bilirim. Birde salata su çok tüketemiyordum diye salata saat başı ısırık yiyordum elma deneyebilirsin o da iiy geliyor. Yani ben aylarca yemek yiyememiştim biskivüler etimek elma böyle böyle 5.5 ay geçirdim. Şimdilerde yemek yiyorum mide bulantısına ve yanmasına ragmen. Mide bulantısı Kimisinin ki geçiyor kimisi doğuma kadar geçmiyormuş. İnşallah senin ki geçer.
_imra_1213 Canım, 20 haftaya doğru geçiyo hiç bişey fayda etmez bende yaşadım o kendisi geçer dedi , sonra rahatlarsın, bol bol temiz havada yürüyüş yapın biraz rahatlatıyor