Ebrukarayali Kızlar doktorum progestan verdi hap olarak ağır gelir. Fitil olarak kullanalım dedi. Ama ben ilacı alsm kapsül seklinde. Dr.u aradm hemsiresi çıktı. Kapsülü fitil olarak kullanabilirsiniz dedi. Çelişkide kaldm. Böyle kullanan var mı ?
mercimeginanne Ebrukarayali 200lük amerikan futbol topuna benzer, 100lük küre şeklindedir. İkisi de fitil olarak kullanılıyor farketmiyor sadece gramajları farklı
Ydgrshn Ebrukarayali Ebrukarayali oyle kullaniliyor zaten kuzum kapsulu fitil olarak kullaniyon benim 200 luk 100 lugude var elindeki hangisiyse onu kullan
34_21_23 Ebrukarayali kapsül fitil ikisi de aynı ilaç. Ağızdan alınınca yan etkileri ağır oluyor o yüzden vajinal öneriliyor. Hem etkidi daha fazla oluyor
Ays0 Doğru aynı ilaç. İlk zaman ben de fitil olarak kullandım idrar yolu enfeksiyonu olunca doktor başka fitil verdi ve bunu ağızdan almaya çalış dedi hayatımın kabusu o zaman başladı :)
Ebrukarayali Hap gibi göründüğü için fitil olarak çok benzetemedim açıkçası o yüzden kafam biraz karıştı 😁🤦♀️ yanliş mı yazıldı acaba diye teşekkür ederim 😊
TDE Ebrukarayali ben kullandım canım bakma öyle olduğuna Vajinaya koyduğunuz an eriyor zaten. Ağızdan alındığında bulantı yapıyormuş galiba
Alyaveannesi Ebrukarayali ben ilk dogumumda oyle yapmistim canim doktora sorarak ictigim zaman midemi bulandiriyor icemiyorum dedim o zaman fitil olarak kullan demisti simdiki hamileligimde de kullaniyorum onu da fitil olarak aliyorum
Kmndas Ebrukarayali bende fitil olarak kullanıyorum etkisi daha fazlaymış 200 mg günde 3 defa sıkıntı yok yani iki şekilde de kullanılıyor
Ebrukarayali Tmm dır o zaman herkes hap seklinde olanı fitil olarak ta kullanıyomuş içim rahat etti 😊
KkubraOz Ebrukarayali bende kullanıyorum progestanı doktorum özellikle fitil olarak kullanmamı istedi. Daha çok etki ettiği için hatta kabızlık sorunjn varsa makatdan da yapabilirsin dedi. Zaten ağızdan almadığın daha iyi içerisinde yazıyor ama ilacın yan etkileri çok fazla ağızdan alınca . Ben 2 haftadır kullanıyorum hiç bi yan etkisini görmedim .
KkubraOz Ebrukarayali bide akşam yap dediyse gece yatmadan yap öyle yat. Vücudun alacağını alıp geri kalanını akıtıyor kullandıktan sonra etkili olmuyo diye düşünme ben yaptıktan sonra minimum yarım saat yatıyorum kalkmıyorum yerimden
mavis24 Ebrukarayali evet ben fitil olarak kullanıyorum öyle yan etkileri daha az daha kolay yoksa çok yan etkisi var
Bebek-geliyor Ebrukarayali yumuşak kapsül zaten o şekilde vajinal kullanılıyor. ben günde 3 kez kullanıyorum vajinal daha etkili ilacı koyduktan sonra en az 1 saat uzanın beyaz kremsi olarak erimeyen kısımları geri geliyor tereddüt etmeden kullanın faydalı bir ilaç. 33+4 deyim başından beri kullanıyorum.
Ebrukarayali Herkese çok teşekkürler beni aydınlattığınız için 🙏 peki dr.um neden verdi acaba onu söylemedi hersey normal demisti ama tedbir amaclı sanrm
KkubraOz Ebrukarayali benim kese etrafında kanamam var onun için kullanıyorum ama endişe etme nolur nolmaz tedbir amaçlı kullanıyoruz şu anda dedi. Hemen başlayın sizde endişe etmeyin bebeklerimizin tutunma aşaması olabiliyormuş böyle ☺️