Buistebirannelikvar Kızlar merhaba Bi süredir şüphem vardı bugün test yaptım ve pozitifi gördüm ikinci testi ne zaman yapmalıyım??
Beyzan Buistebirannelikvar siz pozitif gorduyseniz sorun yok sadeve erken zamanda yapılan testlerde zaten beta oranı dusiky olduğu için negatif çıkmasin diye sabah ilk idrarla yapın ki beta birikmiş olsun deniyor. Siz bence şu an yapın ikinci testi eğer pozitifse o da yarın da kan verirsiniz
merveklyc Buistebirannelikvar sabah idrara daha su falan çok karışmamış olduğu için net çıkar diye yapılıyor yoksa şart değil yani 😊
Hayalizlerim Buistebirannelikvar Pozitif çıktıysa hamilesin canım tebrikler. Sabah yapılmasının nedeni ilk idrarla pozitif çıkma daha net oluyor sonrasında yapılınca bişeyler içince falan silik çıkma yada çıkmama ihtimali oluyor. Ama sen şimdi pozitif gördüysen doğrudur hangi saatte yaptığın farketmez
Hlme-26 Sabah aç karnına daha net sonuç veriyormuş ama bence farketmiyor ikisinde aynı çıkıyor sonuç ben bir akşam birde sabah yapmıştım
Caginyagizmom Sabah çıktıgın ilk idrarda hormonların görülme olasılığı daha yüksek , o yüzden daha doğru sonuc verir.
Buistebirannelikvar Teşekkür ederim kızlar. Ben ilk gebeliğimi de bu saatlerde test yaparak öğrenmiştim testi sabah tekrarlaycm Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin 🤲
Buistebirannelikvar Ben bebe time kullandım çok fazla olumsuz yorum var başka marka alıp Bi de onla deneyecm kızlar