Hfeyza Hfeyza @Gulsen4224 abla bakabilir misin rica etsem , dr kıza benziyor dedi ama net birşey söylemedi 🤗
Hfeyza Gulsen4224 abla ilk kız demiştin hatta o zaman daha 6. Haftasıydı herkes erkek diyor şaştım birazcık 😌
Hfeyza Gulsen4224 24 ben nükleer tıp cıyım biz gelen hastalara da samimiyet açısından hep yat abla kalk abla amca seslenirdik alışkanlık oldu biraz da 😌
Esra_80_ Gulsen4224 bende sormuştum 14 haftalık ken gittim doktor kız dedi %90 sende kız demiştin canım 🤩tuttu 🥰
Gulsen4224 Hfeyza ayy şimdi anladım 22yim bende bak ona göre şaka Bi yana anlıyorum abla amca demen çok hoş yakınlık kuruyorsun ne güzel bir tıpcı olarak 💕🌸
Gulsen4224 Esra_80_ oh maşallah annesine göstermiş prenses sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim cnm💕🌸🤲🏻
Gulsen4224 Hfeyza çok güzel cnm ne mutlu sana hoşgörülü olmak bu meslekte çok hoş tebrik ediyorum seni💕🌸👏🏻👏🏻
Aras13 @Gulsen4224 https://hizliresim.com/E8jz4k ya kuzum rica etsem banada bakabilirmisin herkes senden bahsediyo valla çok merak ediyorum ☺️🙈