alemine Deletedmom15262 uçucu yağlarla egzersiz yapıyorum yeterli olur dimi o 😔 Allah razı olsun dualarınız için
Deletedmom15262 alemine 5.gün gitmişti koku hiç bir şekilde alamadım 17. Gününde düzeldi eşimin 1 ayda geldi ben egzersiz yaptım eşim yapmadı ama şimdi ikimizinde eskisi gibi
alemine Deletedmom15262 Deletedmom15262 peki yavaş yavaş mı geldi birden mi ? Ben sarımsak soğan kokusunu alıyorum diğer hafif kokular zamanla mi gelecek 😔
Aygul01 içim parçalandı… Allah yar ve yardimcin olsun canim InsaAllah duzelirsin bir an once… alemine 1 aylık bebeğimin kokusunu alamadım hiç 😔 Birsey sorabilir miyim coviddi nasıl atlattın acaba?
alemine Aygul01 aminnnn inşallah 😔 valla hiç bişey yapmadım benim sadece koku gitti ne ağrı ne sızı hiç bişey olmadı. Keşke sırtım eklem yerlerim ağrısaydı da koku gitmeseydi gerçekten çok zor
Aygul01 alemine Düzelir insaAllah canını sıkma en azından saglikli bi şekilde yanında bence bu en önemlisi degil mi🤗
Milena02 alemine YouTube da bi doktorun egzersizi vardı, sarımsak kahve ve kolonyayı günde 6 kez kokluyordu bu tarz videoları araştırıp egzersiz yapın inşallah bi an önce geri gelir 🙏🏻