Melike464860 Denizinannesi07 gittim canim cigerlerinde hala var digerleri tamamen gecti ama cigerdeki duruyor hala dedi. Gecer insallah tek umudumuz o . Sende inan gececek inşallah
Melike464860 Denizinannesi07 birsey diyemiyorum dedi ama gecebilir dedi. Diger bölgelerde hic kalmamis dedi
Babies16 Hasanbebek benim arkadasimada demisti dr oyle.sonra kayboldu suan 2 yasinda kizi var gayet saglikli.bence kahretmeyin kendinze iyi dusunun iyi olsun
Denizinannesi07 Melike464860 canım sonuçlarımız gelmiş ama doktor akşam bakabilecek saat 17.30 da randevumuz var dua et bizim için kuzumun bir şeyi çıkmasın
Blackrose Benim de ilk gebeliğimde kolfosefali dediler cnm şimdi 30 haftalığım çok şükür bir sıkıntımız Yok
Blackrose Benim de ilk gebeliğimde kolfosefali dediler cnm şimdi 30 haftalığım çok şükür bir sıkıntımız Yok
Melike464860 Denizinannesi07 canim mesajini yeni gördüm. Ne yaptin insallah sonuclar temiz çıkmıştır. Insallahh.
Denizinannesi07 Melike464860 sonuçlar temiz çıktı şimdi de emar çekildi bebeğin kafasında ki sumu kist mi ona bakmak için bir de şeker yüklemesi yapıldı bebeğin suyu fazlaymış oda şeker hastalığına işaret dedi doktor her seferinde ayrı bir sıkıntı çıkıyor
Melike464860 Denizinannesi07 canim benimde o haftalarda artmisti daha sonra 22de gittigimizde azalmaya basladi
Meru HicranAvdar allah yardımcın olsun canim bende 22 haftalık bebeğim i kaybettim cik zor allah sabır versin bende hemen 2 hamile kaldım ve korkuyorum seni çok iyi anlıyorum dua et bol bol
Meru Melike464860 benzer şeyi bende yaşadım illaki yaşamaz dediler heyet onayladı ve alındığında ölmüştü üzülme sadece güçlü olmaya çalış rabbim yardımcı olsun seni çok iyi anlıyorum kardeşim güçlü ol rabbine sigin