Kbrysfglu Merhabalar üçüz gebelik hakkında bilgisi olan yada üçüz gebe olan arkadaşlar var mı aranızda acaba ?
MihricanA Kbrysfglu Masallahh Rabbim saglikla vaktinde kucagina almayi nasip etsin💙 Bilgim yok ama üstte kalsin
yasemin333 Kbrysfglu arkadaşımın üçüzleri oldu 29.haftada doğdular bir süre kuvözde yatıp toparlandılar şimdi maşallah 1 yaşındalar ve çok sağlıklılar.Size de nasip olsun inşallah kucağınıza almak 🤗🤲🏻
izmirlihatice Benim arkadasim 4 duz dogurdu saglikli sekilde 🤲🥰 allah sizdr nasip etsin saglicakla kucağınıza almayi
Kbrysfglu izmirlihatice izmirlihatice maşallah ben üçden bile korkuyorum helal olsun inanki dördüz doğum bakım zorlu bi süreç allah yardımcısı olsun arkadaşınızın da 😊🙏🏻
Beyzan Allah sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin inşallah her şey çok güzel ilerler ve 3 minigimiz de sağ salim kucağıniza gelir
Kbrysfglu izmirlihatice bende şimdiden onun planlamasını yapıyorum annem kaynanam çok memnun bu durumdan onlarda gelicekler ama ben biraz endişeliyim açıkçası
Heyecandorukta Kbrysfglu Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, Allah nazardan korusun 💙