Ogretmenanne35 Hlme-26 siz hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz henüz 10 haftalık olduğum için soruyorum 😊
Ogretmenanne35 BEnim de Temmuz’da Doğum ben de şurada bekleyeyim 😊 muayene ücreti değişmiş mi yıl başından sonra giden var mı acaba ?
Tanosunannesi Ogretmenanne35 bende gitmedim cnm yılbaşından sonra ins yükselmez gecen yil 35 lira birden yukselmisti 🤦♀️
Tanosunannesi Ogretmenanne35 bnde calibe Demirkana gidiyorum gerçekten çok ilgili bnde xok memnunum çok seviyorum
Hlme-26 Ogretmenanne35 Calibe Demirkan gidiyorum çok ama çok memnunum çok tatlı bir bayan çok ilgili kendi bebeği gibi ilgileniyor bilgilendiriyor neyi merak etsem mesaj atıyorum sıkılmadan cevap veriyor :)
Tanosunannesi Hlme-26 ya bnde calibe hanıma gidiyroum bnde 27 bitecek ins nerde oturuyorsunuz, bn kent2 de 😍
Ogretmenanne35 Hlme-26 ben de calibe hanıma gidiyorum 10. Haftadayım ama hamile olduğunu duydum benim Doğum zamanımda Doğum iznine ayrılırsa diye korkuyorum o yüzden sadık beye geçmeyi düşünüyorum . Peki Gönenç hanım hakkında bilginiz var mı ?
Mehtapakgl Tanosunannesi bende kent2 deyim canda olacak doğumum ama doktorum dışardan gelecek. Biz çarşamba günü hastanenin muhasebesi ile konuşmaya gideceğiz. Güncel fiyat bilgisi için.
Girlyyy Mehtapakgl ben dün görüştüm 4250 dediler henüz geni fiyatlar yansıtılmamış ama belli olmaz sizin doğuma daha var sanırım