yasemin333 Zezeeeyyldrm trombofili panelinden bahsediyorsanız ben eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştım 1 ayda çıkmıştı sormadınız mı ne kadar sürede çıkacak diye biz sorduk 1-2 ay arası çıkar bir ay sonra arayıp sorun ona göre gelip alırsınız demişlerdi
momelif Zezeeeyyldrm hastaneye gore degisir hastaneye sormaniz gerek 20 gunde cikan da var uc ayda cikanda
BabyYoda Zezeeeyyldrm Benim 10 günde çıktı canım sonra da genetik tanı merkezine sevk edildim orda genetik tahlil yaptılar 6 haftaya çıkacak kademe kademe o testler
Zezeeeyyldrm BabyYoda pihtilasma cikmadi ama dimi Bakalim insallah benimde pihtilasma falan cikmazda hersey temiz olsun yaa
Guneyinannesi1 BabyYoda kan pıhtılaşmasi testi nedir ben geçen hafta kürtaj oldum bebeğim sıkıntılıydi yaptirmalimiyim
BabyYoda Zezeeeyyldrm Pıhtılaşmayı kadın doğumcum söyledi. Ama hematolog pıhtılaşma erken dönem düşüklere sebep olur senin genetik olarak araştırılman lazım dedi 2 şubatta çıkacak sonuçlarım
Zezeeeyyldrm BabyYoda rabbim sagliklisini nasip etsin ayni aciyi hic kimseye yasatmasin sanada hayirli saglikli evlat nasip etsin bizlerede
Ozge2805 BabyYoda canım kan pıhtılaşma testinin adı genetik trombofoli zaten tıbbı genetik bölümünden yapılıyor , yani genetik test istemişler
AngryBirds BabyYoda Merhaba, öncelikle başınız sağolsun.. Ben de yaklaşık 3 ay önce 26 haftalık erken Doğum ile bebeğimi kaybettim kromozom analizi mi aldılar sizden?