Sehergkts 39 haftalik gebeyim bas cevresi siniri gecmis iri bebek o yuzden buyuk ihtimalle sezeryan dendi ama kendi sancilarimi beklemek iatiyorum acaba sanci suyum gelirmi yinede
Arasarzu Sehergkts Bizimde baş çevremiz 36+5 te 39 haftayla uyumlu doktorumda büyük ihtimalle sezaryan diyor kanala girmesi zor oluyormuş 1 haftadır ne suyum ne sancım var kilosu kaç bebeğinizin
Busbushatun Sehergkts iriligin sanciyla alakasi yok canimm ama kanala girerse sezeryani riske sokmus olur sen doktorunu dinle, ama kafasi iri olupta suyu gelerrkndoghmu basladi kuzenimin cok zorlandi ama normalde dogurdu
Sehergkts Arasarzu kilosu yuzunden degil benimki bas kemik olcumleri 2 santim fazla 3800 kilosuydu 38 haftalikken suan 39 um
Sehergkts Busbushatun doktor sancilarinida bekleyebilirsin dedi ama kanala girmesi zormus ondan sordum suanda da adet sancilarim oluyo acaba yasarmiyim sancimi falan merak ettim
Busbushatun Sehergkts kanala girmesede sanci geldimi geliyor canim onu demek istedim alakali degil yani benim gobegim bile inmemisti once suyum geldi snra sancim basladi 16 saatte cektim sanciyi ama bebek inmedi seseryana girdim mecbur
Arasarzu Sehergkts Evet benim doktorumda baş çevresi önde olduğu için kanala giremeyeceğini söyledi 1 hafta daha beklerseniz 4 kilo olmaz mı normal doğum yaptırıyor mu doktorunuz 4 kilo olunca
Sehergkts Arasarzu kilosu 4 kilo olsada yaparim dedi bas cevresi ocin sezwryan onerdi ama baska hastaneyede gidicem olcumleri yanlis cikabiliyo