svdmm16 Kızlar 2 alınca 1 ödeme oluyor ama 4 alınca 2 ödeme olmuyor fazla fiyat çıkıyor sizde de böyle mi
Hilalsny svdmm16 tatlim bende oyle olmadi 4 tane ekledim 2si 0a dustu fiyati. Ikside 59.90 dan 119.80 lira tuttu
svdmm16 plakayerli ondan ekledim 2 tane 2 tane de palyaço müslin müslinşn fiyatı 29.90 toplam 90 tl yapması gerekirken 119 yapıyor
plakayerli svdmm16 belki son aşamada fiyat düşecektir tam ödemeyi yapmadan önce, oraya kadar gittiniz mi
plakayerli svdmm16 bu arada palyaçolu olanlar zaten yüzde elli indirimdeymiş onlarda bir alana bir bedava belki yokturr
aysedemirucar Uygulamada ben de bardak indirimde görünüyor 150 TK Üzerne ama siparişe ekleyince normal fiyatı çıkıyor anlamm veremedm
svdmm16 Sadece 2 paşyaco ekleyince oluyor ama anlasım şimdi en ucuzları hediye yapıyor o zaman benzer fiyatlarda almak mantıklı
yasemin333 svdmm16 aynen ben bir tane kalın bir tane penye alacaktım.Kalın 60 liraydı penyeler 30 dan başlıyordu ben pahalısını seçtim mesela penye olanın 55 liralık olanı aldım mother love marka organik bu bana bedavaya geldi😁
svdmm16 Benim cinsiyet belli değil a101 de nohut battaniye pembe ve mavi 19 tl https://www.a101.com.tr/anne-bebek/bebek-welsoft-nohut-battaniye-90x110-cm-pembe/?integration_colour=MAVİ