cennetkusunannesi Suan kafana takma duzenlı beslenmeye çalış . 19+6 da 396 gr dı sonrası kontroldede normal degerlerın uzerındeydı ben zayıfım ama kesınlıkle beslenmeyle alakalı. Naçizane tavsiyem; her gün en az 2 yumurta tereyagıyla , peynır , domates salatalık , kahvaltıdan bır saat sonra günde 500 ml paket degıl ev sütü ve bır muz , kayısı kurusu günde en az 10 cevız , fındık badem yarım avuç ye , meyvenı akşam yeme öğleden sonra ye . Hergun bır kase yoğurt yada ayran . Akşam yemeklerınde bır gün et bır gün tavuk bir gün sebze , cıger , yıyebılıyorsan yürek dalak ye . Bunlar dırek çoçuğun agZına gıtmez senın depolarını ınanılmaz güzel doldurur bebekde senın depolarından beslenır hem sen hem o sağlıklı olursunuz. Bırde ılaclarını düzenlı kullan . Mesela ben vitamın olarak Decavit, kan hapı olarak Gyno Ferro Sanol, omega 3 olarak İmom , D vitamını damla ve calsıyum magnezyum suya atılanlardan ıcıyorum tek bır gün aksatmadan . Benım yaptıklarım bunlar ve bence bebegımde bende bu sayede su ana kadar sağlıklıyız