MeLy90 Eayh Ben ne zaman arasam hemen dönüş alıyorum. Asistanlar hemen dönüyor.kaç kere aradınız derseniz 2 kere belki. Tabi siz benden daha iyi bilirsiniz ama istedikleri fiyatlar bana saçma gelmişti.
Eayh MeLy90 suanki gittigim hastahanede doktor doguma mesai disinda bile gelse ucret almiyor mesela diger hastahaneler de ücret farki oluyor bidr dedigim gibi dogum zamani yana done calisan aramaktansa doktora direk ulasmayi tercih ederim ☺️ ama bu hastahanem indirim yapmazsa sanirim oraya yonelicem belki numara veren doktor bulurum 😂
Eayh Aynrgkagc ya aslinda 2020 ücreti iyiydide suan 3700 sezeryan 180₺ covid testi ekstra epidural olursa 750₺ derken 5000 bine yakin oluyor indirim yapmalari icin elimden geleni yapicam 🤷
Ligerba Aynrgkagc gittin canım evet. Sezaryen doğum 2500müs mediviada ama yılbaşında 3000 olmuş. Biz aile boyu oraya gittiğimiz için 2700e anlaştık
Ligerba Hayır ben yeni doğan yoğun bakım olduğu için orayı tercih ettim bana kendisi önerdi covid geçirdiğim için ve zorunlu sezaryen olacağı için normal doğum konuşmadık
Eayh pia34 ameliyathane de calisan biriydi sanirim hijyenik acidan dolayi. Hisar hastahanesi icin de dedigim gibi detayli bilgiyi arayıp ogrenin isterseniz
pia34 Eayh anladım. Ablam Medivia’da doğum fotoğrafçılığı yaptı, ameliyathaneye de giriyordu çok temiz ve güzel olduğunu söylüyor hep.
Eayh pia34 Valla benim teyzem.dogum.yapti acikcasi cok eski odalarida küçük ve pis bi hastahaneydi sirf bu yüzden doktorumu degistirdim ben herkesin bakis acisiyla alakali sanirim
pia34 Eayh odalar küçükmüş evet ama ameliyathane ortami öyle değilmiş. bir de orada özel odalar var 2 tane isterseniz onları seçebiliyorsunuz bir ücret farkıyla.
aylul0 Betul5352 peki bir de şey sormak istiyorum, benim doktorum cinsiyeti 16ya kadar söylememe konusunda ısrarcı da Kadriye hanım da öyle mi, 14+3üm bugün, bu hafta gitsem söyler mi cinsiyeti