Seherr Zam yapıldı mı acaba? Doğumu hisar hastanesinde yapmaya karar verdim. Son fiyat hakkında bilgisi olan var mı ?
Betul5352 Seherr bende kadriye hanıma gidiyorum güncel fiyat bilmiyorum ama en başta bana 200 300 oynar çok bisi olmaz demişti
Alyaozge Seherr Doğum fiyatlarını Seherr Kadriye hanıma gidiyorum fakat doğumuma çok var 15 haftalığız ☺️
Aynrgkagc Seherr bende eva ya gidiyorum ama henüz hic fiyat konusmadik sadece cengelkoyde bi yer varmis 2750 demisler arkadasima ama suan durum nedir bende merak ediyorum
Seherr Aynrgkagc ben yasemin hanıma gidiyorum banada 2750 denildi ama yılbaşından sonra zam gelmiştir mutlaka. Normal mi siizn
Ligerba Bende şükran hanıma gidiyorum. Haftaya cumartesi randevum var o zaman hastane ve doğum tarihini konusucaz. Zorunlu sezaryen olacağım ben. Çengelköy Medivia sezaryen 2000 demişti arkadaşım bana doktora sormadım ama
Aynrgkagc Seherr hisar icin fiyat uybun geldi ben daha yuksek bekliyordum hisarda dogum paketi alanlari duymustum 9.000 civarina
Seherr Aynrgkagc diğer hisar hastanesi pahalı canım benim dediğim ki çamlıca hisar oranın fiyatları uygun.
Betul5352 Hatice29 muayne ücretine ocaktan önce zam geldi tekrar yaptıklarını düşünmüyorum bilgim yok ama canım
MeLy90 Bende oraya gidiyordum ama Çengelköydeki hastane de Hisar Çamlıca da bana çoook kötü geldi. Klnikten bozma hastaneler gibiydi. Ben o yüzden bıraktım Evaya gitmeyi. Bence gidip hastaneleri bir görün derim.