Melikecan Herkese merhaba, Ankara da olan anne adayları ile buluşalım istedim, kimler hangi doktora gidiyor, kaçıncı ayında konusabilelim istedim
Zeliiiss Melikecan merhaba bende ankara yenikent te oturuyorum 8+1 haftalık hamileyim şehir hastanesine gidiyorum yeni taşındım hiçbir yer ve hiçbir kimseyi tanımıyorum bide yeni evliyim 😂
aselelif06 Merhaba şekerim . 29+5 deyiz bir kızım olacak inşallah 🌺 ismi Asel olucak . Ankara mamak da oturuyorum ama eryaman hastanesinde nida hanıma kontrollermiz devam ediyor 🥳
minikprensesimmm Merhaba☺️ 28.haftanın son günlerindeyimm Ankara Keçiören’de oturuyorum. Keçiören özel hastanesinde Mustafa hocaya gidiyorum😚
ezgiyimben Merhaba ben 37. haftamdayım çankayadayım. Dr hakan turana gidiyorum, doğumumu memorialde yapmayı düşünüyorum. Orada doğum yapan var mı bu arada?
Melikecan Herkese merhaba tekrar, ben de cayyolundayim ve hrs Hastanesi’ne gidiyorum, pandemi döneminde gerçekten çok dikkatliler. 26+5 deyiz biz de oğlumla, hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum