Beyzabuglem NurrGnss 450 TL diye biliyorum benden istendiğinde sordum benim birde kan testi vardı hepsi bir 700 TL istemisti
Zafsim0801 Gulkocccc çok amatör bir hastane 😣 açıkçası , Ebru hanıma gelınce biraz kaba o tersler ben susarım istediğim sorulara cvb alamam,o isterse bilgi verir bende bilgi alırım diyorsanız elbette gidin açıkçası kardeşim doğum yaptı biz pek sevemedik belkide bizim yıldıZımız uyuşmadı hastane zaten tıp merkezi gibi amatör bir hastane
Esmabaran Gulkocccc ben ebru hanıma gidiyorum. Önceki gebeliğşmde de gitmiştim. Biraz dominant ve çok tatlı bir bayan. Çok memnunum. Sigortalıya muayene 120, doğum 2000,artı korona testi 200 tl
Beyzabuglem NurrGnss asya.ya gittim normal baktı ben kenana.gidiyorum normal ultrasyon dan bakiyo renklidende bakiyo hatta her seferinde resim veriyor
Aycha Merhaba, Asya Hastanesi hakkında, temizlik, düzen bakımından değerlendirme yapabilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler.
Aycha Merhaba, Asya Hastanesi hakkında, temizlik, düzen ve ultrason cihazlarının kalitesi hakkında değerlendirme yapabilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler.
Aycha Beyzabuglem Hayırlı olsun, bebeğinizi sağlıkla, kolaylıkla büyütün inşallah. Bahtı, huyu güzel olsun, inşallah. Hastane personeli, temizliği ve ultrason cihazlarının kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
Aycha Asyaayaz1 Merhaba Gamze Hanım, İzninizle bir kaç sorum olacak. Asya Hastanesi’nin temizliği, düzeni hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca Aygün Hanım’ın randevularında sarkma oluyor mu, hastane çok kalabalık mı, bekleme alanı yeterli mi? Teşekkür ederim.
Asyaayaz1 Aycha merhaba cnm teşekkür ederim yeni görebildim cnm ultrosan cihazı çok kaliteli bebeği net olarak rahatlıkla izleyebiliyorsunuz bekleme anı sosyal mesafeye dikkat ediliyor Aygün hanıma ve Ebru hanıma randevu almak şart değil ben genelde 10 gibi gittiğim için 2 3 kişi anca oluyor o yüzden rahat ediyorum
Aycha Asyaayaz1 Çok teşekkür ederim, sağ olun. Kolay bir hamilelik, doğum ve sağlıklı, hayırlı evlat dilerim.