2pasam03 Sedasu05 cabim ultrason sonucunu hemen soyluyolar zaten kan verdiysen o biac hafta sinra cikiyo
Sedasu05 Kan salı günü verdim kan 10 gündemi cikio sormayı unitum 2pasam03 kan salı verdim pazartesi gitcem cikarmiyki sormayı unutmusum
2pasam03 Sedasu05 bidahaki kontrolun ne zman cabm o zman gidersin olmassa ultrason sonucunu demedinlermi
Sedasu05 2pasam03 iyiydi ilk doğumunda orda oldu şimdi pandemi olunca çok karışık 4 kişi vardı kadın bi ölçemedi enseyi sınır oldum erkek çağırdı saniyesine ölçtü bklm ilk gittim daha sık gitmiyom uzak orasi
2pasam03 Sedasu05 ewet bende 2 gun. Gittim olculemedi ama buyuk oldugu icin surekli harket halinda oldugundan kaynakli dedi doktor banada biraz uzak ama. Gidiyom yinede memnumun
2pasam03 Sedasu05 oyle demediler galiba ya 2 hafta sonra kontrole gitmistim o xman bakildi ultrasin sonucuna gore bi skinti yok dediydi
DrElf Balusuuuu merhabalar Fatih hocaya doğum yapmısısın sanırm. Bir kaç soru sorabilir miyim ? Fatih hocaya düşünüyorum bende
Mervantis DrElf bende fatih hocanın hastasıyım doğumu onda yapacağım inşallah. Ama hocanın aşırı relax olmasıyla ünlü olduğunu duydum sizde öyle mi düşünüyorsunuz?