Alara005 Kizlar 18 haftalık hamileyim sola yatıyorum sabah uyandığımda düz yatmışım bir sıkıntı olur mu bilgisi olan var mi
Oykuaygun Alara005 ona yapacak bir şeyin yok maalesef bende 21 haftalık hamileyim sabah uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum
ozi52 Alara005 Hamile yastıgından bahsediyolar yorumları okudum bayag memnunlar bende ondan almayı düşünüyorum. Demeniz gb sola yatmaya alıştım ama uyandıgım da sırt üstü halde buluyorum kendimi 🙈
ikizgebe Alara005 dr zeynep saatlinin hesabında doğru yatış pozisyonu nasıl olmalı videosu var izlemenizi tavsiye ederim. Rahat ol kendini strese sokma 🙏🏼
Mervemelih Ya kızlar takılmayın böyle şeylere nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın benim doktorum hep derdi bana şuan 39 haftalığım solada yattım sağada sırt üstüde. Tek tarafa yatınca vücutta hep ağrı oluyo bu da kemik yapısını etkiliyor dedi kasmayın kendinizi
Esosun Alara005 ben bi doktordan dinlemiştim sağa sola yatıp uykuya dalar uyandığında ise sırtüstü olsan bile bi problem olmazmış çünki en çok uykuya daldığın pozisyonda kalırmışsın🤷🏼♀️ Youtubeda izlemiştim benimde çok aklıma takılmıştı da 😊