Baharlargelecek Arkadaşlar cok süslü olmayan rahat edılebılecek alt üst pijama takımı alıp memnun kalan varsa yazabilir mi? Bir de kaç tane götüreceksiniz yanınızda ?
Busbus58 Baharlargelecek LCWaikiki den aldım 3 adet pijama takımı alt üst sadece . Takıma falan gerek yok boşa para vermeyin. 2 tane alcam yanıma
alininannesiiiii Baharlargelecek bende trendyoldan aldım biri düğmeli diğeri normal üstlü normal pijama öyle süslü dantelli değil hastaneye iki tane götürmeyi düşünüyorum çok yatırmıyolar ama nolur nolmaz diye iki tane koymayı düşünüyorum
SILA--123 ben pentiden normal pijama takimi aldim normaldede günlük hayattada kullanabilcegim lohusalik felan almadim
Heyecandorukta aselelif06 BAya uygunmuş yeni mi aldınız? Ben de oradan bakmayı planlıyorum, kumaşları çok güzel çünkü
aselelif06 Heyecandorukta indirimden aldım canım bi de bi kod geldi onşa birlikte 137 geldi kumaşı falan harika cidden
MervErdo Ben dün sipariş verdim lohusa pijama ama sade doğum sonrasında da kullanılabulir ben tesettürlü olduğum için üstüme almalık bişeyi olsun istedim o yüzden 3lu aldım takımı 165e aldım arkadaşım önerdi o da almış