Zagrozunannesi GizemEsin belim ve kasıklarım agrıyo çok ağırlaştım ya başka bi sıkıntı Yok çok sukur🤭 33+6 da gittiğimde 2275 gram dedi su an 34+4 olduk hayırlısı bakalım ınsallah zamanında kucağımıza alırız🤩☺☺☺Hangi şehirdesiniz
Sema99 GizemEsin 34+4 haftadayım benim çok ağrılı ve zorlu geçiyor ve suyum fazla olduğu her an doğum olabilir ve her an tetikteyim
Elif1ekim GizemEsin gayet iyi çok şükür bir sıkıntı yok her işimi yapıyorum hala geziyorum ama dikkat ediyorum ani hareket yapmıyorum 😍
Denizim GizemEsin ellerimdeki odemler artik canimi yakiyor ozellikle sabahlari cok kotu sismis oluyor,ayakta durunca sanki topuklarim patliyacak gibi aciyor😁 ve ben bu hafta ev tasiyorum🤪 ay sabir ceke ceke gun sayiyorum 35.haftadayiz 38 de gelebilirsin kizim 40i beklemiyelim diyorum
Zeysamim Ben 35 haftamdayım 3 haftadır evden çıkmıyorum 1 cm açılmam var diye. Bekliyoruz bakalım 2 hafta sonra bir kontrolum o zaman altyan bakıcak açılmanın durumuna bakıcak.
Zagrozunannesi Zeysamim Hayırlısı olsun insallah zamanında kucağınıza alırsınız bebegınızın kılosu ıyıdır ınsallah🤗
Zeynepmom Zeysamim canım bende dün ögrendim 35 haftadayım ve yarım cm açılmam varmış ben umudumu kaybettim bir haftaya doğurun diye düşünüyordum sen nasıl doğurmadan kaldın bide hemen dogurmam demi
Adabahar 33+6 yım bende 🙂 valla bugün bi gidip bebek arabası baktık eve kendimi zor attım bel ağrısı kalça ağrısı ayaklarım taşımjyo zonkluyo artık şişler ellerim de öyle geceleri ateş basıyo... bunlar dışında çok şükür bugün hastane bavulumuzu hazırladık sağlıkla gelsinler 😇❤
DemetCeylan Ben 6 yıl önce kasık fıtığı ameliyatı olmuştum bu hafta ameliyat yerim acayip ağrıyor. Daha doğrusu heryerim ağrıyor ama en çok orası ağrıyor 😕
YagmurAnnesi 34+5 deyiz bizde. Mide yanmasini saymazsak Cok sukur bir sıkıntım yok. Sadece diş agrisi cekiyorum 1,5 aydir 😒 Cok fazla ayakta durunca ayaklarimin alti agriyor sadece. Gece uykularinda da birazcik nefesim daraliyor.
Jale 34+4 artık iyice agirlastim biraz ayakta durmaya gelmiyor hemen bel ağrıları kasılmalar geceleri boguluyor gibi olmalar 😔ya sabır diye diye geziyoruz işte 😊duygularım allak bullak sevinç ayrı stres ayrı hayırlısıyla kucaklarımıza alalim inşallah yavrularımızı💞💞
Poyrazveannesi Bizde 35+2 olduk yol yürümek gözüme geliyor artık iyice ağırlaştım bel ağrısı arada kasılmalar başladı yinede çok şükür herşey yolunda sağlıcakla gelsin😃yarın kontrola gidicem bakalım ne dicek
Ngrbrs GizemEsin hiç bir sorunum yok ağrım sızım yok bebeğim 33+3 ken gittiğimde 2.600 kg dı biraz suyu fazla dedi ama hayırlısı onun içinde 2 Temmuz inşallah doğum tarihi verdi sezeryan olucak daha erken gelmek istemezse kızım 😍 ama ödem bel ağrısı gibi hiç bir şeyim olmuuo çok şükür herkeze hayırlı doğumlar az kaldı artık 🙏☺
Zeysamim Zeynepmom sakın ağır iş yapma, ve yürüyüş yapma. Benim ilk gebeliğimde de 24 haftada açılmam vardı, ben sadece yattım 37. Haftaya kadar geldik. Bundada son 3 haftadır neredeyse hiç yürümedim yani evden çıkmadım. Çıkarsamda arabayla gittim. Yani yürümek ve yorulmak doğumun başlamasına etki eder.