Yasemin301 Arkadaslar burdan bebegine sweatshirt alan var mi gorselde ikili gösteriyor aciklamasinda 2′li diye belirtilmemis acaba ikili mi tekli mi satiliyor bilginiz var mi siparis verecegim de
Beyzan Yasemin301 ben hep LCW den alıyorum bedeni tam kalitesi güzel hangi siteden alıyorsunuz kendi sitesinden mi yoksa Trendyol mu
nilsmother Yasemin301 ikili canım Bn 3 takım aldım böyle ikili ve alt da aldım ikili malı da çok güzel
Yasemin301 Beyzan kendi sitesinden bakiyorum resimi attim aciklamada ikili diye belirtmemisler mesela zibinlar ikiliyse belirtmisler bunda oyle bisey yok
Ozge3747 Yasemin301 Bu şekilde ikili gösterdiyse ikili oluyor yani ben hep öyle aldım ama yanıltmak istemem
Yasemin301 Gulhan16 https://hizliresim.com/aCR7in aciklamasinda 2li diye belirtilmemis ve renk seceneginde pembe yaziyor gerci tekli olsa neden ikisini koysunlar o da var
Gulhan16 Yasemin301 3 buçuk yıldır lcw netten her ay duzenli alışveriş yapıyorum kizima güvenebilirsin
Gulhan16 Yasemin301 Rica ederim canım uygulamasinıda kullanabilirsin lcw nin indirimler kampanyalar ve ve çeşit olarak çok çok daha fazla