Dilany35 Arkadaşlar 27+1 günlük hamileyim akıntılarım oluyor normal şekilde çok açık sarı ama son 1 haftadır iki kez koyu kahverengi sümük gibi bir akıntı oldu sizce normal mi bu durumu yaşayanlar var mı içinizde
Maviss1525 Dilany35 19 haftalıkken kahverengi oldu doktorum hemen ilaç verdi erken doğuma neden olabilir diye bence hemen doktorunuza söyleyin
Pina Kahverengiyse kesinlikle doktora görünmen gerekir bu haftalar da olmaması gerekir benim sarı vardı ilk haftalarda ona bile doktor düşük yapar demişti fitil yazdı gerçi geçmedi ara ara oluyo daha çok beyaz akıntı şuan
Dilany35 Pina Pina Çarşamba randevum var bir ay önce enfeksiyon var demişti bir ilaç yazmıştı ama ozamanda hiç böyle bişi olmamıştı en iyisi doktora başvurmam
Ftmasanli 25+1 çok açık yeşil akıntılarım oluyor doktoragittim enfeksiyon dedi krem ve fitil verdi her hamilelikte oluyormuş tabi bunun icin tedavi şart yoksa günden güne günlük hayatımızı zorlaştırırmış
Dilany35 Ftmasanli İnşallah benim de enfeksiyon dur gerçi bir ay önce enfeksiyon demişti ilaç yazmıştı böyle durum ozaman olmamıştı yinede görüneyim
Cjdjdj Dilany35 normal okadar aşırı akıntım yok ama rengide bildiğimiz beyaz canm sen doktoruna görün allah korusun başka bişi olmasın