Ebru2403 29 hafta olucam bir kaç güne 1 hafta Ya yakın alt tarafta bi anda zonklama oluyor olan varmi
mercimeginanne Ebru2403 bnmde iki gündür bir iki kez iğne batıyor gibi oluyor. Bebek makat pozisyonunda ondan diye düşünüyorum 🙄 28+6 yım
gulveanne Ebru2403 Benim bebeğim makat pozisyonunda yani ters pozisyondaydı o yüzden çok olurdu son haftalar idrar yaparken çok ağrı çekerdim 😞 büyük ihtimal bebeğiniz makat pozisyonunda.
Ebru2403 mercimeginanne aynen böyle bi zonklama oluyor içimden birşey çekiliyor sanki değişik.birsey oluyor
mercimeginanne Ebru2403 bnde tedirgindim bide hareketler azaldı ve derinden afedersin popoma doğru hissediyordum🙈 bu sabah ultrasonda baktık düz duruyormuş kafası göğüs kısmımda ayakları aşağıdaymış ondanmış. İstersen doktoruna bir danış genede için rahat etsin
Ebru2403 mercimeginanne geçende kontrole gittim birşey demedi önemli olarak ne bileyim bakalım devam ederse arar sorarım siz evdemi bakıyorsunuz ultrasonla
Ebru2403 Kuzeyufuk belki bilginiz yoktur hani bazı insanlar bebisleri herzaman görmek için eve ultrason alıyorlar o amaçla sordum 👍
Mertimm Ebru2403 Olabilir tabii ki canım bilmiyorum ama sanki doğum yapacakmışım da baskı varmış gibi 😳
Ebru2403 Mertimm aynen bide çok şu içmeye çalışıyorum çok dediğimde en fazla 2 litre😁o bile çok etki ediyor sürekli lavaboadayim