65incipay 23 haftalık gebeyim hala istifrar ediyorum normal bir durum mu benim gibi olan var mı endişe duymaya başladım 😔
Okyanusymn Kuzum 29+4 haftalık gebeyım hala prilam kullanıyorum bıraktıgım an kusma ve mide bulantım baslıyo
65incipay Okyanusymn ben hiç istifrarda ilaç kullanmadım Dr. Dedi çok çaresiz kalirsan al yoruldum valla artık istifrar etmekten hemen sonrası halsiz olmaktan 😔
sedaa_aa 31+5 teyim her sabah bir kere istifra etmeden güne başlamam. Koku hassasiyeti de aynen devam. doğuma kadar böyle gidecek herhalde alıştı bünye artık 😅
65incipay sedaa_aa valla ben hala alışamadım doğuma kadar istifrar etsem ne yapican diye düşünüyorum çok kötü bir şey hele istifrar sonrası halsizlik çok çok kötü 😔
Ezolym Ben 29. Haftadayım çok aç kaldığımda kusuyorum sabahları kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum kahvaltı hazırlarken bile midem bulanıyo açlıktan kusuyorum🤣
Yelizimmmm3447 28 haftalığım hiç bişi kullanmıyorum sabahları hala 1 kere olsun kusarım özellikle kahvaltıdan sonra yediğimi çıkarırım 🙄
65incipay Yelizimmmm3447 benim her zaman olmuyor arada yemeğin kokusu kötü gelince ama şuan hiç kötü koku almadigim halde istifrar ettim ve istifrar sonrası aşırı bir halsizlik oluyor ne zor valla 😔
sedaa_aa 65incipay beni de halsizlik bitiriyor gerçekten. bir de su içmek gerek bol bol benim suyu içmemle çıkarmam bir oluyor. sağlıklı sıhhatli gelsinler de tek anneler olarak katlanıyoruz iste 🥰
Ezolym 65incipay öyle deme canm valla fazla da yiyemiyorum ben fazla yiyince de kusuyorum artık içerden kabul etmiyo bebek az yemek zorundayım yoksa mide yanmam oluyor.
Mertimm 65incipay vallahi kızımda prenses gibiymisim diyorum bende 😄 şimdi erkek çocuk olunca nasıl geçecek zaman diyorum