Efe39 Nur iyi maşallah, bende ssvd denicez ama bayramda (15-18.06 )tatile gidiyormuş, inşallah denk gelmez.
Yldrmygmr DilekAlkanat 32 haftaligim haziranda izne cikiomus o ay napcam bilmiorum baska bi doktora giderim muhtemelen
DilekAlkanat Yldrmygmr aa haziranin kacinda ? Bana bayrama kadar burdayim demisti. Bende bayramdan once dogururum buyuk ihtimalle 38+4deyim.
Yldrmygmr DilekAlkanat 11 den sonra yok diye biliyorum ben ama randevu iptal edildi benim temmuz 4 de gidicem
ZeynepKeke Ceydaa61 normal doğum taraftaroymıs galiba sezeryan isteyince de yapar heralde dimi ? 🙄 doğum ğcreti falan nedir ?
Ceydaa61 ZeynepKeke Doğum ücretinden hiç haberim yok malesef🙈 ama özellere baktığında diğerlerine göre uygun bir hastane. Çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Evet normal doğum taraftarı ama istemeyene zorla yapacağını düşünmüyorum çok anlayışlı bir insan👍🏻
Demir Ozlemm Normal doğum 970,sezaryen 1770 olmuş.Doktorumun muayne ücretinede mart ayından bu yana 45 tl zam geldi😒 Suvit oda 150 tl.
DilekAlkanat Demir ay saka mi daha ayin 16sında gittim fiyat aldim 900tl dediler simdi 970mi olmus saka gibiler ya canim birde suit odanin 150olduguna eminmisin bana 200tl demislerdi.
Cansum1 Kesinlikle medılıfe selda hanım süper bir hoca bütün titizliğimizeee rağmen her an dönüş yapıyor tek tek herşeyi anlatıyor
Elif1ekim nazozenn tabiki kendi giriyor çok cüzzi bir miktardı yani farkı hastanede 2 bin ile 3 bin arası doğum çeşidine göre değişiyor ama biz soralı çok oldu soracam gene yani normal doktor 2000 ise o 2250 gibi birşeydi net yazarım sana
nazozenn Elif1ekim canım cok sevinirim cok saol. Bayramdan önce gelebilirim inşaallah ya da sonrasına kalacak. Ama her şekilde gideceğim 👍🏼 Öğrenirsen eğer yazarsan cok sevinirm. Çok çok saol tekrardan🙏🏼😘
Demir DilekAlkanat Evet canım,sıramızı beklerken eşim gitti tüm bilgileri aldı.70 tl tüm doğum şekillerine zam gelmiş.Oda içinde 150 tl demişler.Senem hanımın muayne ücretide yükselmiştir kesin.Selda hanıma ilk 65 tl ile başladık.Sonra 85 oldu şimdi ise 100🙄
DilekAlkanat Senem hanima muayne + nst. 155tl. ve 10gun kontrol suren icinde gittiginde de muayne etmiyor nst cektirip nst sonucuna bakiyor sadece
Elif1ekim nazozenn şimdi benim doktorum prof ya canım farklıymış 3500 normal 4500 sezeryan indirim de yapıyorlarmış düz yaparız gibi konuştular ama şimdiden birşey demiyorlar yani biraz pahalı ama benim için önemli değil
nazozenn Elif1ekim canım çok çok saol 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Aynen yeterki doktora güven konusunda tereddüt olmasın, aradaki farka değiyorsa neden olmasın . Gidip görüşeceğim geldiğimde inşaallah.
Tubad Mrvcldr canım medicana birçok güzel bir hastane ama biraz pahalı. Muayene 300 tl. Reyapta normal Doğum 2900 doktorunu çağırma 500 tl imiş. Bu ay zam gelicekmiş eğer orayı tercih edeceksen bir an önce kontrole git bence