seyhan83 Reyap diler hanıma gidiyorum harika bir doktor iletişimi çok kuvvetli her şeyi tek tek açıklayor kilo tansiyon her şeye bakıyor telefonunu veriyor sorun olduğu zaman watsaptan cevap veriyor ilk dört ay beylikdüzü kolan hastanesindeydim iyiki reyap diler hanıma geçmişim mükemmel bir doktor👍🏻
Nur Mrvcldr 7 saat önce doğum yapmıs biri olarak söylüyorum kesinle beylikdüzü kolan hastanesi GÜNAY GÜNDÜZ 🤗💙
Nurk1603 Nur kolan hastanesine dogum ucreti ne kadar verdiniz acaba? Bende orda dusunuyorum da henuz gidip gorusmedim fiyatlari.
Selhan merwerkan1903 Şimdi mesut beyden önce 3doktor degistirdim ben memnun kalmadım elektrik alamadim ilgi göremedim vs..suan 36.haftadayim.iceri girince oturuyoruz şikayet varmi diyo sölüyorum ultrasona aliyo yaklaşık 10dakka ultrasonda bakiyo izletiyo vs..20dakikada çıkıyoruz önceki doktor larda boyleydi ki cinsiyet mesut bey cinsiyet için 20dakika uğraştı göremedi çikolata ye gel dedi bi yarım saatte öyle uğraştı 1bucuk saatin sonunda çıktım hastaneden.. benim için onemli olanlardan biride hastasının maddi anlamda çıkarlarını koruması geçen yıldan kapora verdim geçen yıl doğum ücretinden yararlanicam mesela,muayeneye gidiyorum söyleyin mesut bey yönlendirdi diye nst ücreti vermeyin diyo tahlile gidiyorm 10gunluk muayene süren dolmadan gel ücret verme tahlillerin yapılsın diyo vs.vs. muhabbet konu açınca bisey sorunca odadan 45dakka 1saat sonra çıktığım günlerde oldu 🙈ınnovıa da oturuyorum ekstra indirim var 70e gelio muayene..biraz uzun oldu ama bence değiştirme canm doktor evet kilo tansiyonada bakmıyo bu arada soruyo ama senin cevabına göre takibe aliyo seni kilo onemlo deil herkezin yapısı farklı dedi bana onemli olan hizli almaman hızlı alırsan şeker riski onuda yüklemede görürüz demisti tansiyona nst itibariyle bakılmaya başladı ama soruyodu soluyodum normal diyodu😉
merwerkan1903 Selhan maddi cikarlari gözetme konusunda haklisiniz bana da ilk gittim 10 gun dolmadan gel para wermezsin tekrar dedi ama ne biliyim birdahaki gittigimde tam dakika tutucam girip cikmamin nekadar oldugunu ama 5 dakikadan fazla oldugunu zannetmiyorum ultrason dahil ultrasonda 1 dakika ancak bakiyo daha 9 haftalik pek inceleyecek birsey yok o yuzdendir diyorum onun disinda ewet sordugum her soruyu cewapliyor cok asırı istifra sikayetim war hicbirsey yiyemiyorum dedim kullandigim ilaci degistirdi dewletin karsilamadigi ilaci werdi biraz pahali.ayni sekilde folik asitimi de degistirdi onuda dewlet karsilamiyo werdigi ilaclar hep özel.ben maddi acidan suan icin zorlaniyorum simdi diyeceksiniz neden hamile kaldiniz planli bi bebek degildi .maddi acidan bizi biraz zorlar gibi geliyo bide 3 hafta sonra gel dedi daha bebek kucucuk 3 haftada 1 biraz erken degilmi muayene icin.benim bildigim son zamanlarda sık gidilir daha bebek 2 aylik ayda 1 gidilmesi gerekmiyormu dewlet ayda 1 gelirsin demisti ilk dewlete gittim.biraz uzun oldu k bakmayin☺
merwerkan1903 Selhan buarada 3 doktor degistim dediniz bu doktorlar arasında reyapta olan doktor warmiydi
Selhan merwerkan1903 Söyle solim devletle özel kiyaslanamaz ilk zamanlar 3haftada bir cagiriyo 12.haftadan sonra ayda 1 cagiriyo 32.haftada raporumu verdi bende çalışıyorum 34 ve 36.haftada geleceksin dedi sonra hafta da 1 geleceksin dedi planlı veya plansız hamilelik bunu kafaya takmayın hicbirimiz 4.4luk bi hayat sürmüyoruz allah nasip etmiş vermiş uğuruyla bereketiyle sansliyla gelsin mesut bey anlayissiz bi insan deil ilaç konusunda onu uyarın devletin karşıladığını versin size bana folbiol kullandırdı ilk 3ay nekadardi hatırlamıyorum vitamin için mesela regenesis max verdi o pahalı 40civari 2.3gunde bir ic yeterli dedi oyuzden uzun süre gidiyo bazen anlaşmalı oldukları için veriyolar siz bunu belirtin bence..ilk zamanlar kısa sürmesi normal bende sizin gibi dusunuyodum ama dile getirmedim 18.haftadan sonra ultrasonda gösteriyo ağzı burnu ayakları diyo bak bize bakiyo suan diyo renkli görmek istiyosunuz hemen renkliye çeviriyo ekrandan resmini çek diyo 2li testte çok stresdim 3.4gun vardı hemen dedi önden bi bakalım biz dedi herşeyine bakti içim rahatladı en önemlisi doğum anında gelse bile ekstra ücret almiyo bunları gozonunde bulundurun😉ctesi gittim suyu rahim ağzı uzunluğu kilosu kordon kan akışı vs..20dakika sürdü ekrana sığmadığı için artık parca parca gosteriyo😁
Selhan merwerkan1903 yok reyapta değildi nisa hastanesi bahçelievler ve esencan hastanesi 9.haftamda mesut beyle kuzenimin arkadaşının tavsiyesi üzerine tanistim
Elif1ekim merwerkan1903 canım bak ben 3 kilo aldım 4. Cü ayımda doktorum o kadar sinirlendi ki bana nerdeyse yarım saat beslenme eğitimi verdi şuan 34 cü hafta fa toplamda 8.5 kilo almıştım hadi 10 olsun 2 haftadır gitmiyorum diler hanım ve mehmet alicikde ücret olarak aynı petek hanım biraz pahalı bak ben yaşadığımıyaşadığım ı anlattım sana bana boş yere diğer geliştirici iğne vrduverdi ya ki benim bebegim önde
merwerkan1903 Elif1ekim walla doktor degistirme yolu göründü bana.petek hanım prof biraz pahalıdır haklısınız.peki diler hanımmı mehmet beymi sizce? Birde nereida hanından cok bahsediyorlar.sizce hangisi daha iyi?
Elif1ekim merwerkan1903 hayır sorun olmaz sen ona da görün karar ver ayrıca doktorlar öyle şeyleri takmaz
Elif1ekim merwerkan1903 ikisine de giden arkadaşlarım çok memnun diler hanım çok ilgiliymiş mehmet beye sezeryancı dediler ama bilemiyorum petek hanım 150 Tl muaneni ben son aya giirdim zırt port çağırmıyor testleri devlette yaptırdım birşey oluncawhatsuptan yapıyorum birde petek hanım bana şey dedi ıngiltere de 3 kez gidip doğuruyor lar yani burda çok doktora gitmek var ben 34 haftada ayda bir bazen 5 haftada 1 gittim yani iyi hissediyorum diyorum o da bakıyor normalde herşey 4 5 hafta sonra gel diyor zaten hep irtibat halindeyiz açık birşey olursa sakin doktora gitme benden başka nst ye cık ölçüm yyapılana kadar ben gelirim diyor hep ben yetişirim korkma diyor
merwerkan1903 Selhan okadar acıklayıcı we guzel yazmissinizki icimi rahatlattiniz vok tesekkur ederim😊3 gun once gittim 9+1 gunluk dedi ikili testimi dewlette yaptiracagimi soyledim tamam testini yaptir sonucunu al 3 hafta sonra gel muayeneye bakalim dedi.dediginiz gibi buyudukten sonra daha detayli oluyorsa bir sans daha wereyim doktoruma.mesut beyi secmemin sebebi ust komsum dis bolumunde calisiyo ozellikle o tawsiye etti cok iyidir taniyorum dedi onun tawsiyesi uzerine gittim.
merwerkan1903 Selhan buarada size folbiol wermis ilginc banada ilk dewlete gittim kan testimi yaptirdim gebe cikinca dewletteki doktor folbiol yazdi hemen ertesi gunu mesut beye gitmeye basladim we dedigi sey senin ihtiyacin olan witaminin 10da 1ini dahi karsilamiyo ilaci degistiriyorum dedi we ocean mummy werdi we dewlet karsilamiyo fiyati 50 tl.vok bulantim oluyo yine dewletin werdigi dramamine bulanti ilacini degistirdi dewletin karsilamadihi 54.50tllik premesis plus werdi
MelisOnur Mrvcldr canim acikcasi hatirlamiyorum ben yurtdisinda yasiyorum ve kılın geldiğimde kendim muayene olmak istemiştim birkerelik gittim o yüzden hatırlamıyorum ama kan tahliliyle beraber 200-250 arası falandı yalan olmasın
Bahmer Reyap hastanesi Dr. diler hanım, kesinliklr harika bir doktor ve harika bir insan, 4-5 doktora gittikten sonra kendisiyle tanıştım birebir herşeyle ilgileniyor güleryüz dersen on numara, başka kimseyi düşünmeden direk ona gitmelisiniz 😊
merwerkan1903 Elif1ekim ben zaten Elif1ekim ben zaten rahatsızlıgımdan dolayı sezeryan olmak zorundayım hem belimde 3 fıtık hem skolyoz benim icin riskli normal dogum petrk hanim profesör ewet ama muayenesi pahali yoksa tabiki ona gitmek isterdim ama nedense bayan kadım doğum doktorları bana güwen wermiyo özellikle sezeryan dogum yapacagim icin.we cewremdeki bircok kisi de buna eltilerim de dahil erkek doktor tercih et dediler hep.sanırım mehmet beye gidicem ama son bir kez gidip acık acık mesut beye bunları söyliycem orta yolu bulamazsak mehmet beye giderim.size ayrıca cok çok teşekkür ederim her soruma bıkmadan cewap werdiginiz icin🙏
Nur Efe39 normal oldu canım çok şükür iyiyiz de elhamdülillah sonuna kadar bana normal dedi normal yaptık
Bekleyenler zuura doğru okudunuz. Prof ların özel muayenesi İstanbul da. Ama doktorum rahmetli oldu. Daha fazla olanlarda var.