O_Kskn1 emzik seçiminde çok sıkıntı yaşıyorum yeni doğan da ne kullanıyorsunuz. Damaklı mi damaksiz mi. Çocuğun ağız yapısını bozar mı diye en çok endişem. Yardımcı olur musunuz. Önerilerinizi de yazın lutfen
Epifenomen O_Kskn1 Philips avent ultra Air kullanıyorum gayet memnunum. Ortodontik emzikler ağız yapısına zarar vermiyor. Ama tabi uzun kullanımda her emzik zarar verir (2 yasa kadar mesela). Bebeğim gün içinse toplam 1 saat tutuyo zaten uykuya geçişlerde 5 10 dk falan.
Beyzan O_Kskn1 damaklı olması gerek diye duydum ben ilk sonra Nuk aldım alman markası bebeğim hemen tuttu hem avent kadar pahalı değil hem ulaşılabilir oğlum 22 aydır çılgınlar gibi emiyor dişlerde bir bozulma yok ayrılma vaktimiz yaklaşıyor artık ama nuk tavsiyemdir
ilkim_55 nilsmother canım yine iyice araştır ama bibs annenin göğsüne yakın olduğu için hemen tutar ama ilerde emdiginde kauçuklar rahatsız ediyor. Kauçuk kullanınca da diğerini kullanamıyor sert geliyor. Benim arkadaşım o hataya düştü bibs verdi ilk sonra bibs bıraktı bebek normal verdi bu seferde kabul etmedi onu sert geldi.
nilsmother ilkim_55 evt sık sık yenilemek gerekiyor canım baya araştırdım bakalım memnun kalcaz mi olmazsa Avent e geçerim teşekkür ederim 💗