bebisimm3 Beta sonucu 1.20 çıkıp sonrasında yükselen var mı. Normalde hep 0.100 0.340 gibi çıkardı ilk defa 1.20 gördüm var mı başına gelen
Pammuk bebisimm3 laboratuvar referans değerlerine göre değişir bu durum diğerlerni başka hastanede bunu başka yerde verdiyseniz değişiklik gösterir
gel_artik_bebegim bebisimm3 o zaman yeni hamile kalmış olabilirsin canım yarın yine baktır 5 ve üzeri çıkacaktır muhtemelen varsa eğer tabi ihtimal var yani çünkü bende hamile değilken hep 0 çıkıyordu
bebisimm3 gel_artik_bebegim her ay adet öncesi gögüslerim çok ağrırdı kasıklarım da bu ay hiç bişey yok 2 gün adet ağrısı çektim wc gidip baktım yok akıntı oluyor kan sanıyorum beyaz bi akıntım var şuan 2 gün geçiyor yani düzensiz adetim zaten 45 günden hesaplıyorum ben. Genelde 45 günde bi ölüyorum pko falan yok ama düzensiz genede
gel_artik_bebegim bebisimm3 bilemedim canım beyaz akıntı gebelik belirtisi derler bence sen emin olmak için yarın kan testi yaptir
bebisimm3 gel_artik_bebegim biraz daha bekleyeyim bakalım adet olmazsam yaptırırım bi 10 gün kadar beklicem gerçekten çok yıprandım artık
MucizeBirKalp bebisimm3 nezaman takip etmeyi bırakırsın psikolojik olarak rahatlarsin ozaman geliverdi bebek haberi Bende cok yıprattım kendimi aylarca nezaman tamam olmuyo iste vakti var dedim o ay geldi guzel haber. Oyuzden biraz daha rahat ol bekle
Gizes bebisimm3 gecen ay benimde beta 1.20 ydi. Fakat 3 gun geciktigimde test yapip bu sonuc cikmisti o yuzden her iki ihtinalede alistir kendini. 7.gun gecikme sonucu adwt olmustum canim