Herkese merhaba . Geçen hafta pazar günü reglim bir gün geçtiğinde beta hcg değerine baktık ve sonuç 144 çıkmıştı , iki gün sonra doktor tekrarlamak istediğinde 162 çıktı ve kimyasal olma ihtimali yüksek olabiliceğini söylediğinde kendimi toparlayamadım bir dal bulmaya çalıştım ve buraya yazdım belki yaşayan birileri Fikir verir bana düşüncesiyle , birçok kişi de aynı düşüncedeydi. Başka bir doktorla görüştüm ve bana sadece bir ihtimal kendini ona hazırlama dedi ve cumartesi günü kan vermem gerektiğini söyledi verdik 4 gün sonra değer 4 katına çıkmış ve sonuç 670 olmuştu büyük bir umut oldu bize doktora gittik ve öyle bişey söz konusu değil güzel büyüyor yalnız pazartesi günü bir daha verin değer 1000 in üzerinde çıkmalı dedi ve 1450 çıktı . Salı günü burada bir Umut böyle bir yazı aradım empati kurarak hikayemi anlatmak istedim belki benim gibi bunları duymaya ihtiyaç duyan birileri vardır … Allahtan Ümit kesilmez bol bol dua bana tutunması sağladı Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah