Mucizemol Kızlar transferin 3.gunundeyim bugün adet olucak misim gibi karın ağrım oldu onun dışında belirtim yok şuan siz ne durumda siniz 😕
Busra34ybg Mucizemol bende aynı öyleydim canım hatta tutmadı diye düşünüyordum taki 9. Gün Test yapana kadar :) yerleşme belirtisidir büyük ihtimalle canım hadi hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤️
Tugcekkkkk Mucizemol normal o ağrı canım. Kanama olmadıkça panikleme. Benim de 10 gün boyunca adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım olmuştu ama şu an 14.haftadayız. Darısı basına 🙏
Aleyya Mucizemol bendede olmuştu meğerse yerleşiomuş 🙈dinlenmenize bakın beslenmenize dikkat edin hayırlı haberler alın inşallah
Sed22-09 Mucizemol oluyor canım ağrılar 12 gün bekle Allahım inşallah hayırlısını verir sonra test yaparsın :)
Mucizemol Tugcekkkkk inşallah canım ağrı birden olunca baya korktum gerçekten sonra geçti ama inşallah darısı bana çok sevindim senin adına 🥰
Minikkuzuveannesi Mucizemol benim de 3.gün de çok şiddetli adet sancım olmuştu ve yaklaşık 11 saat sürmüştü doktorum bol su içmemi önermişti böylelikle azalarak geçmişti. Bol su için ve dinlenin. İnşallah güzel haberi alırsınız❤️
Mucizemol Minikkuzuveannesi inşallah ya baya korkmuştum ama geçince rahatladım inşallah güzel haber alırım bende Allah razı olsun 🥰