Gelincikk21 Transferin üçüncü günü lavabodan çıktıktan sonra adet ağrısı gibi ağrım oldum sonra bi anda geçti sizinde oldumu acaba☹️
Gizmoo Gelincikk21 benimde 3. Günüm benim ağrım yok ama arada kasıklarım batıyor gibi oluyor birazda belim ağrıyor yatmaktan sanırım
Emel38 Gelincikk21 çok erken.8.gun belirtiler görülmeye başlıyor bazı kişilerde.surekki yatmayın iyi beslenin rutin hayatınıza devam edin.agir kaldırmayın.ikizlerime gebe kalmıştım tüp bebekle genetik sorunlar nedeniyle düştüler..
Dorukegeninannesi Gelincikk21 benim hic belirtim olmadı olmayacak gözüyle bakarken tuttu ilaclarını düzenli kullan normal yaşamına devam et benim 3. Denemede oldu insallh seninde olur 🙏🙏🤲🤲
Minikkuzuveannesi Gelincikk21 benim de 3.gün de şiddetli adet sancım oldu yaklaşık 11 saat sürdü doktorum bol su içmemi söyledi o şekilde azalarak geçti sancılar. Bol su için ve dinlenin. İnşallah istediğiniz gibi sonuçlanır❤️
Gizmoo Gelincikk21 kötü düşünme anlık bişeymiş belki yerleşmeye çalışıyor genelde ilk 3 günde yerleşir diyorlar. Size doktorunuz yatın vs bişey dedi mi ?
Gelincikk21 Gizmoo yok hiç yat diye birsey demedi normal hayatına devam et dedi bende de bir sorun yoktu bi anda olunca korktum
Gizmoo Gelincikk21 benim doktorum 3 gün yat dedi hatta imkanın varsa 1 hafta yat dedi anlamadım hepsi farklı diyor tabi ara ara kalk yürüyüş yap dedi. Korkma kötü düşünme moral çok önemli
Emel38 Emel38 2 buçuk 3 litre su, guzel kahvaltı yapın.ananas kivi elma tüketin.kuruyemis yeyin.kabiz kalmayın..nane maydanoz tüketmeyin