1PrensAnnesi brccgzll sıkmayın ve kavlatmaya çalışmayın sütünüz akmış bolca nemlendirin sıkı sütyen giymeyin düzelir
TDE brccgzll bende de oluyor doktora sordum sütün geliyordur kuruyordur dedi. Dokunmayın erken doğuma neden olabiliyormuş. Yıkar ya da silersiniz çok rahatsz olursanız genelde bn döküldükten sonra farkına varıyorum. Sıkı sütyen giymeyin ki süt kanallarını daha iyi çalışsın
alininannesiiiii brccgzll bende aynı durumu yaşıyorum çatlamış gibi kızkende vardı sütle alakası yoktur bence ben hergün kantaron yağı sürüyorum çok temas etmiyorum çok oynanıyorum uclarınla çok hasaslar zaten acıyorlar dokunamıyorum evde südyensiz gez rahat rahat
brccgzll TDE benim dokülme olmuyor cnm sert kabuk silmekle de gecmiyor resmen topuktaki catlaklar gibi sert
brccgzll Bekarkende olmustu bende cildiye nemlendirici veriyor gdciyordu nemsiz kaldogi zaman olusuyor genelde simdi 21 haftalik hamileyim bu sefer gecmiyor ellemiyorum.bende ama bebwk emerken sütün gelmesinde bi sorun olurmu diyorum
alininannesiiiii TDE benimde öyle arada dökülüyorlar elimle temas edemiyorum içim acıyo hasaslar zaten neden acaba öyle sebebi ne