alininannesiiiii Kaçıncı haftada gidilmeye başlıyor doktor 32.haftamda çağırdı beni erken değil mi sizce siz kaçıncı haftada gittiniz
Ebru2403 alininannesiiiii benimde pek bilgim yok kaçıncı haftada çağrılıyor ama dün post açmıştım orda yazanlar olmuştu nst o haftalarda gidenler vardı doktordan ve kişiden kişiye değişkenlik gösterisi canım bu 😊
Deletedmom9 alininannesiiiii Yok canım doktor muayenesi gibi karnınıza birşeyler takip bebeğe bakıyorlar
666 alininannesiiiii hayır yok canım iki tane kuşak var karnına takıyorsun iki tane yuvarlak yada düz uçları olan bişi var karnınıza koyuyor kuşak altına kalp atışını sancı hareket takibi yapılıyor
Bir_anne12 alininannesiiiii yok hayır sadece karnınızı cihaza bağlıyorlar bebeğin kalp atışı ve sandı içim
Deletedmom9 alininannesiiiii Gittiğim hastanede doktorum kapısında yazıyor 32. Haftadan itibaren nts çekilmesi önerilir yazıyor canım normal yani
Senaa27 alininannesiiiii ben de ilk 32.haftamda gittim 30dan sonra bakıyorlarmış. Karnına cihaz takıyorlar kalp atışı ve sancı ölçen
alininannesiiiii Senaa27 teşekkür ederim bakalım bizde gidelim iki hafta sonra inşallah bi sorun çıkmaz 🙏
alininannesiiiii 666 teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ne kadar sürüyor acaba çok soru sordun sanki🙈
666 alininannesiiiii valla güzel cıkarsa 20 dk felan ama güzel çıkmasa tekrar cekiyorlar tok gidin ve girmeden tuvalete girin 😊 cok sıkışırsınız yoksa