Hifask44 Glakky1 bana doktor eğer şeker yoksa normal olduğunu söyledi her bebek küçük doğacak değil dedi zaten sezaryen olacağı için çok önemli değil dedi
diyhomelif Glakky1 biz iki hafta hep öndeydik.. hala öndeyiz. Erkek bebekleri özellikle iri oluyor anne baba da kalipliysa çünkü şekere bakıldı birşey çıkmadı.
Ballilokmacik Glakky1 bizim bebiş de 1 hafta önden gidiyor. Doktora sıkıntılı bir durum mu diye sorduğumda hayır sadece kilosu fazla demişti 😊 sağlıkla gelsinler inşallah 💕
Glakky1 Hifask44 bende de şeker yok gelişimi ilerde sezeryan olacağım zaten kendı kararımla. Bakalım hayırlısı
Seher- diyhomelif peki doktorunuz bir şey söyledi mi mesela iki hafta önde ya ona göre doğum erken oluyor mu acaba
yesilkahve Benim bebeğimde bir hafta önde gidiyor, son iki kontrolde önde gittiğini söyledi. Sağlıklı herhangi bir sorun yok demişti, perşembe günü kontrole gidicem bakalım değişen bir şey vr mı
diyhomelif Glakky1 osss maşallah ona işte diyorum ya doktor anne babanın kalıbına bağlı şeker yoksa dedi
diyhomelif Seher- normaldede bebekler planlanandan önde olabiliyor, ki benim perdemde var sol tarafimi kullanamıyor bebeğim. Ama iki hafta önden gitmesi 38 haftada olsa bile 40 gibi olacağı için gelişimi bir sorun olmaz dedi