zgrYilmaz Slm kızlar sizde durumlar nasıl benim bugün kasigimda ağrı oluyor ara ara siddetlenip duruyor ☹
AycanFb zgrYilmaz Gzdbthncglr kızlar bende 24.haftalığım aynı şekilde banada oldu perşembe günü doktora gittim doktoruma daha ben birşey sormadan o söyledi bebeğim ters duruyormuş buda bana kasık ağrısı yaparmış ve sürekli idrara çıkartırmış belki sizinde bebeğiniz ters duruyordur ondan kaynaklı olabilir. Doktora gitmeden bi gün önce sağ alt kasıktan bi ağrı girmişti dedim heralde düşük yapıyorum ertesi gün doktorum böyle söyledi. Fazla ayakta kalma kendini dinlendir uzan falan dedi doktorum kendini fazla yorma dedi.
Duyguynrky zgrYilmaz canım bende 6 aylık oldum bende de var kanama yoksa ya da su gelmiyorsa sadece uzan geçiyor 🙂 ara ara geliyor gidiyor
Aselmom zgrYilmaz bende bugün 24 haftalık oldum sol kasıgımda bi sancı oldu bende doktoruma sorucam gidince 🙄
Gzdbthncglr Aynı durum ben de de var bende 6. Aya gırdıkten sonra oldum yarın Dr gidip soracaktım bende. Dün mide bulantısı yaşadım ngun sol kasıkta gerilme gibi bir sancı aglıcaktım. Hatta kendi kendime dedim ki idrar yolları enfeksiyonu mu oldum
zgrYilmaz Gzdbthncglr olabilir valla genelde idrar yolu enfeksiyonu yaşanıyor gebelikte bende salı günü gideceğim bakalım cnm sen bı sor bakalım inşallah başka bişey olmasın 🙏
Gzdbthncglr AycanFb ay canım ıns bısey olmaz ben agrılardan çok korkmuştum. Ben çok ayakta kaldım doğru. Bebek içın sıkıntı olmaz umarım yaa
Ceren_dincer AycanFb aynen canim ayni sikaytle bende gittim banada debek dogum pozisyonu aldigi icin dedi 30 haftalik hamileyim bende bol bol dinlenip fazla yormamak gerekiyormus
AycanFb Gzdbthncglr canım bende çok kaldım şükür hiçbirşeyi yok bundan sonrasına dikkat edicez artık fazla yormayalım hem kendimizi hem bebişlerimizi😍
AycanFb Ceren_dincer hamileliğimin başından beri hiçbir zaman hamileymişim gibi hissedemedim çünkü çok şükür ne ağrı ne bulantı hiçbirini yaşamadım başıma ilk defa böyle bir ağrı gelince bende endişelenmiştim çok şükür iyiymiş yaramaz pozisyon değişikliği yapmış☺☺☺
zgrYilmaz Duyguynrky aman Allah korusun canım ya Allah in iziniyle sağlıkla kavusalim bebeklerimize inşallah 🙏🐣🤗
Ceren_dincer AycanFb bende oyleydim canim aslinda hayla oyleyim 😊 ama artik buyudugu icin bazen zorlaniyorum saglikla zamaninda gelsinler ins 😊
AycanFb Aselmom büyük ihtimal sizin çocuğunuzda benim ki gibi ters duruyor buda kasık ağrısına neden oluyormuş doktorum öyle söyledi☺
zgrYilmaz Aselmom rahim büyüdükçe demek ki olabiliyor tek açıklaması bu gibi geliyor bana cnm ins çabucak geçer 🙏
BraTurgut AycanFb merhaba bende 6 aylık hamileyim bugün şiddetli bir şekilde iki yanımada ağrı girdi birde bel ağrısı oldu sonra geçti çok şükür bebek yer değiştirdiğinden mi oluyor acaba
AycanFb Ceren_dincer Aynen canın valla bende öyleyim eşim bile diyor bazen sen hamile olduğunu unuttun galiba hiç öyle gibi değilsn gez toz iş yap sürekli böylesin diyor🤣🤣🤣