Gulsen4224 Pelda_1263 hadi hayırlısı olsun Cnm inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim öğrenmiş olmana sevindim 💙😇🤲🏻
sevdeduruu Gulsen4224 https://hizliresim.com/33HlTJ canım devlet hastanesine gittim cinsiyeti söylemediler senin fikrin ne acaba🥰
Pelda_1263 Sevmbiln 13 haftalık olduk canım erkek dedi dün gittim kontrole çirkin oğlun büyümüş dedi sordum cinsiyeti belli mi diye evet evet erkek dedi 👼💜🤗
Ravzamuhammed Gulsen4224 resm paylaşmştm erkek demiştin ben kızımn sanmştm şimdi baktm oğlumn ultrason resmiymiş senin erkek dediğin doğru bilmişsin cnm 😊
Gulsen4224 Ravzamuhammed oy maşallah 4 yaşında oluyor ne güzel ya tam isteğim yaş aralığı maşallah kardeşine abi olucak paşa💙😇
Ravzamuhammed Gulsen4224 inşallah canım 😊🤗bakalım karnımdaki ne çok merak ediyorum valla kzda var oğlanda var ama merak başa bela
Gulsen4224 Ravzamuhammed rabbim hayırlısını nasip etsin cnm inşallah ne güzel bir kız bir oğlan ya maşallah 3. Bebekte gönlüne göre versin rabbim🤲🏻🥰
Ravzamuhammed Gulsen4224 Amin canım Sağolasın cümlemizin gönlüne göre nasip etsn inşallah sağlıklı sıhatli