Gulsen4224 Meral-05say rica ederim hayırlısı olsun cnm inşallah ilerde netleşir banada kız geldi bebeğin 🤲🏻🥰
Pelda_1263 Gulsen4224 benim içime hep erkek doğuyor ama bakalım nasip canım 😀 bu arada teşekkür ederim 💜
Gulsen4224 Meral-05say nasip cnm herkes değil rabbim senin gönlüne göre versin inşallah ne istiyor isen sağlıcakla hayırlısı ile❣️🤲🏻🥰
Bsra-tyfn @Gulsen4224 https://hizliresim.com/dQXiCt canımm benim cinsiyete bakar mısın tekrardan bugün doktora gittim yeni resim bu 🥰😘
Bsra-tyfn Gulsen4224 Geçen hafta doktor kıza benzetti bugün ki de erkeğe benzetti sende erkek diyorsun canım kafam karıştı iyice 😂🥰
Bsra-tyfn Gulsen4224 evet ayrı doktor söyledi acil doktoru ama çok dikkatli bakmadı bende Hani acaba bacak arası falan mı dolu canım sende ona göre mi benzetiyorsun yada yapısı mı benziyor
Bsra-tyfn Gulsen4224 tamam canım çok teşekkürler Kesinleşince yazarım ama senin dediklerin tutuyor ya o yüzden hani bir güven var sana karşı ☺️
Gulsen4224 Bsra-tyfn rica ederim cnm sağolasın tutmayanda var elbet ama genelde tutanlar da oluyor rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻❣️