Gulsen4224 Rukiye1502 hayır cnm benim oğlumda nasıl bulantı oldu nasıl kızıma hamileyim yine aynı şekil alakası yok sen milletin dediğine bakma herkesin bünyesiyle alakalı🙈😇
Rukiye1502 Gulsen4224 aynen banada saçma geldi zaten anneminde çok bulantısı varmış ama mesela halamında iki hamileliğinde hiç bişeyi olmamış ilki erkek ikincisi kız sanırım bende ona çekmişim hamile olduğumu hissetmiyordum bile diyor
Gulsen4224 Rukiye1502 ne güzel cnm ya rahat hamilelik geçirmen çok güzel inanki şanslısın cinsiyete bağlamamak gerek tabikide ☺️🌺
Rukiye1502 Pelda_1263 aslında çok basit bende zor yaptım ama atılan resimleri aç yukarda üç noktadan resim yüklesen yapılıyor
Cinsiyetogrenemeyenbianne21 Gulsen4224 ya napim 5 ayi yariladik ama bi turlu doktorada gidemedik meraklaniyoruz
Cinsiyetogrenemeyenbianne21 Gulsen4224 canim canım hadi nasil atildigini solede bizede bak sen birsey gorucekmisin bakalim ultrason ciktisinda
Gulsen4224 Cinsiyetogrenemeyenbianne21 https://imgyukle.com/ bu linke tıklayın. Resim yükle yazan yere tıklayın, yüklemek istediğiniz resmi seçin ve yükleyin.Ardından önünüze iki seçenek çıkacak “Resim link” ve “Resim url adresi” ikisinden birini kopyalayıp buraya yapıştırın🌸 Ayse278