Gulsen4224 Aysenurkrk öyle mi😂🤩prenses geliyor o zmn sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏻💕🧚🏻
Aysenurkrk Gulsen4224 prenses geliyor ablamız ❤️❤️ Amin cümlemizin inşallah 😂 Doktor siz yine de alışveriş yapmayın dedi, bende neden %90 dediniz ama değişmez artık dedim belli olmaz dedi. İkilem de kaldım bende erkeğe mi benziyor kıza mı 😂😂
Gulsen4224 Aysenurkrk kemik yapısını erkeğe benzettim bende 😂banada %85 kız dedi 16 haftalıkken 19 netleşti kız olduğu ama sen yinede bekle cnm neler duydugumuza burda şaşırıyor insan sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim ablasının balısını ❤️💕🌹🙊
Aysenurkrk Gulsen4224 yaa hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun ben kendimi kız ya da erkek diye şartlandırmayım o zaman 😂 çok teşekkür ediyoruz sizinde öyle çok saolun cansınız ❤️❤️❤️❤️❤️
Elizan34 Gulsen4224 https://imgyukle.com/i/a7yDvR size çok zahmet verdim hakkınızı helal edin bunada bakabilirmisiniz
Elizan34 Gulsen4224 doktorda kafamı karıştırdı geçen hafta kız bu hafta erkek dedi sizde aynı şekilde dediniz 😀
Gulsen4224 Elizan34 gerçekten mı 🙈bazen doktorla aynı gidiyorum ben nedense o hafta kız başka zaman erkek dediğim yada tam tersi olunca şaşırıyorum ya
Elizan34 Gulsen4224 evet şuanda aklım karıştı özele gitmiştim kız demişti devlette dün erkek dedi szin tahminlerinize güveniyorum sizce kesin denir 😊
Gulsen4224 Elizan34 cnm burda nuba göre kız bebeğin ama devlette nubuna göre erkek gösteriyor bacak arasını görsem net söylerim nuba göre tahmin ettim 🌸
Kubra0605 Gulsen4224 bende size resim araya çalışıyorum ama bı turlu yapamadim nasıl atmam gerekiyir Gülşen hanım
Gulsen4224 Kubra0605 https://imgyukle.com/ bu linke tıklayın. Resim yükle yazan yere tıklayın, yüklemek istediğiniz resmi seçin ve yükleyin.Ardından önünüze iki seçenek çıkacak “Resim link” ve “Resim url adresi” ikisinden birini kopyalayıp buraya yapıştırın. 🌸
Elizan34 Gulsen4224 hayırlısı sağlıkla gelsin bı kızım var 2. Si erkek olsun isterim ama önceliğimiz sağlık ne gelirse rabbimdendir çok şükür
Gulsen4224 Elizan34 inşallah erkektir cnm rabbim gönlüne göre hayırlısı sağlıcakla versin inşallah 🤲🏻🌸