Zddmzdmr Gulsen4224 hayır Gülşen hanım kağıtta hiç belli olacak bir ayrıntı yok ama ben video çekmiştim oradan resim çektim attım size
Zddmzdmr Zddmzdmr Gulsen4224 bir üstte paylaştım eğer belli oluyorsa yorumunuzu merak ediyorum. Doktorum çıkıntı yok ama 17. Haftaya kadar oluşabiliyor net birşey söyleyemem dedi
Zddmzdmr Gulsen4224 yaaa iiinnşallaah 🥰❤️ Öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun tabi ama insan merak etmeden istemedende edemiyor 🙈 sizce değişir mi yoksa erkek olsa şimdiden belli olur muydu 😊
Gulsen4224 Zddmzdmr erkek olsa 13,14 haftalarda belli oluyor cnm ama bazı erkek bebekler nazlı da oluyor 😂🌸
nur71 Gulsen4224 canım doktor dün baktığında kordonu mu ki dedi haftaya veya sonra bida bakalim demedi kesin erkek dedi dogrumu https://imgyukle.com/i/aW8wjA
minikbaby06 Gulsen4224 canım sen bana bakmıştın erkek demiştin doktorumuz da kesin erkek dedi teşekkür ederim 🤩
Gulsen4224 minikbaby06 rica ederim balım hadi hayırlısı olsun🌹Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin paşanı 🧿💙