BilmemKacYilOldu Gulsen4224 haftalık burda 🥰aslında biliyorum da nası anladınızı merak ettm bakalım tamın dogrumu😊💕
BilmemKacYilOldu Gulsen4224 aaaaa 😱😱😱Allahın seversen nası bildinnn🥰🥰🥰eved erkek bende sizi daha önce tanısaydım atardım daha yeni ögrendık biz 21olduk
Gulsen4224 BilmemKacYilOldu oyy gerçekten mi🙈😂💙tutturduk bacak arasından belli minik kuzu ama yandın senin Paşa baya nazlı Olacak 21 haftalık olmuş göstermemiş kendini minik 😂😇🙈
oznuripek BilmemKacYilOldu wal bnm ilk gebeliğim bakıp anlamaya çalıştım kız diye düşündüm ama helal olsun gülşen hnma yine bildi :))
oznuripek Gulsen4224 gülşencim ben usg mi tekrar yüklesem bana çıkıntının olduğu yeri eğer boştaysan yuvarlak içine alıp atarmısın? Bende öğrenmek istiyorum yaa wala çatlıycam 🙂
oznuripek Sema14 google a hızlı resim yükle yazıp arşivden yüklüyorsun.aşağıda çıkan bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırıyosun
BilmemKacYilOldu Gulsen4224 Allahım 🥰🥰🥰gel bi kız sana sarılcamm valaaa .🥰doktorumda aynı lafı dedi bu cocuk cok nazlı olcak dedii🤭💕bi o kadar sıcak kanlısın masallah
2prensannesi2008 Gulsen4224 ya bnde sizin fikrinizi merak ediyorum ama foto atamadım size nasıl ulaşırım?
Ayshlt Gulsen4224 https://hizliresim.com/8oFxmN Banada bakar mısınız lütfen yarın öğrenicem sonucu yazarım hem🙈😍
Gulsen4224 oznuripek cnm burda pipisi belli değil ama bak bacaklarını açmış bacağının arası dolu erkek olduğu belli🙈😇
Busra_74 oznuripek 62,62 yaklaşık olarak 6,3 cm dir yani ölçüm doğru 😊sadece mm cinsinden hesaplar bazı ultrasonlar bazıları direkt cm olarak yazar😊
oznuripek Gulsen4224 cnmm bizim cinsiyet belli oldu :) erkek demiştin kız dedi doktor.ama olsun illa yanılma payı olabilir :) teşekkür ederimm ❤️🤗